Αρχική Ροδίων Άθλησις «Πιο έτοιμη η Κύζικος»

«Πιο έτοιμη η Κύζικος»

0
prodromidis vasilis
Dodekanisos

Την άποψη ότι η Κύζικος ήταν πιο έτοιμη και μπόρεσε έτσι να φθάσει εύκολα στη νίκη, εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο αθλητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις Βασίλης Προδρομίδης. Αναλυτικά, τα όσα είπε:
«Ήταν το τρίτο παιχνίδι που παίζαμε με την Κύζικο. Είμαστε δύο ομάδες, που ξέρουμε πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός, είχαμε παίξει και στο πρωτάθλημα μες στην έδρα τους και στο κύπελλο. Η Κύζικος ήταν διαβασμένη για το παιχνίδι μας και σημείωσε μια εύκολη νίκη. Ήταν πιο έτοιμη η ομάδα της Κύζικου , ήξερε τα δυνατά μας σημεία και τις επιθετικές μας ενέργειες και με αυτό τον τρόπο, μείωσαν οι παίκτες της Κύζικου τους πόντους που πήραμε στα 2 προηγούμενα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Κύζικου και να πετύχουν τον σκοπό τους , που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία»
Από τη δική του πλευρά, ο προπονητής της Κύζικου, Γιώργος Μπακοδήμος τόνισε:
«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η ομάδα του Ροδίων αδικείται από την βαθμολογική της θέση, πιστεύω πως είναι καλοί παίκτες και καλός προπονητής , γενικά μια πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία τους, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ,οι άνθρωποι ήταν πολύ φιλόξενοι. Όσο περνάει ο καιρός , το άγχος είναι περισσότερο για τις ομάδες και δεν είναι εύκολο, να αποδίδουν τα μέγιστα. Ειδικά για αυτές που έχουν στόχους. Από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες , όποιες και να είναι , θα δυσκολεύονται σε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτές που έχουν πολύ δυνατή ψυχολογία. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Ανδρέας Γαβαλάς – http://rodiwnathlishs.blogspot.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments