Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Περίπατος» του Απόλλωνα…

«Περίπατος» του Απόλλωνα…

0
IMG 6766
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Απόλλωνας Καλυθιών νίκησε με το ευρύ 5-1 τον Δαμάγητο και επέστρεψε στις νίκες μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τους Ιππότες. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς οι Απολλωνιστές έλεγχαν το ματς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα καταφέρνοντας να παραβιάσουν πέντε φορές την αντίπαλη εστία και να μετατρέψουν την αναμέτρηση σε «περίπατο».
Το σκορ άνοιξε στο 9’ με τον Σαπαλίδη (1-0), ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (43’) ο Συμεωνίδης μετά από σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων έγινε κάτοχος της μπάλας και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Θέμελη για το 2-0.
Στο 50’ ο Σαπακλίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0 ενώ στο 59’ ήταν η σειρά του Σαράντη να σκοράρει με ψηλοκρεμαστό πλασέ (4-0). Τον «χορό» των γκολ για τους γηπεδούχους ολοκλήρωσε ο Ζουρούδης με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής στο 68’ (5-0). Το γκολ της τιμής για τον Δαμάγητο πέτυχε ο Ατσίδης με πλασέ από πλάγια θέση στην εκπνοή (89’) μειώνοντας έτσι σε 5-1. Διαιτητικό τρίο ήταν οι Καραγιάννης, Τσέτσος και Ράδος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.: Ροδίτης, Τσίττας, Κάλτσης, Συμεωνίδης (65’ Μιχαλάς), Ζουρούδης, Κυρτίτσης, Κοσμάς (54’ Κούρτι), Σαράντης, Σαπαλίδης, Ταντίκης (73’ Μαράγκακης), Μαυρομούστακος
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Θέμελης, Μπιλιάς, Ντελλάκης (32’ Κεφάλας), Σπυράκος, Πηδιάκης, Βογιατζής, Κυριακάκης, Τζαβάρας, Χατζηδημητρίου (54’ Ατσίδης), Βολιτάκης (69’Καμπουράκης), Σαίτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments