Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Περίπατος για τον Διαγόρα!

Περίπατος για τον Διαγόρα!

0
DSCF1204
Dodekanisos

Ένα όμορφο και άνετο μεσημέρι πέρασε σήμερα ο Διαγόρας απέναντι στον Ανταγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν εύκολα με 6 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν μεγάλη. Μόλις στο 2’ ο Μαριάς με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1 – 0 ενώ στο 12’ ο Κιοσέογλου με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Στο 50’ ο Χατζηφούντας έκανε το 3 – 0 και στο 57’ ο Μπερνιδάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Στο 77’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 5 – 0 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαριάς διαμόρφωσε το τελικό 6 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χαρισμανίδης (Σπάρταλης, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας (70’ Ντιμιτριέβιτς), Μαριάς, Φωτεινής (77’ Κορλός), Κιοσέογλου, Γεωργιάδης, Χατζηφούντας, Μπερνιδάκης, Τσαγκάρης, Μπαούρης , Πεταυράκης (51’ Κυπριώτης), Καραγεωργίου
ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Τσαραπατσάνης, Ζώης, Αρκούδας, Μπριάζνας, Αποστολόπουλος, Μουτσομπέγκα, Ντεμκόλλι (65’ Ναβροζίδης), Σχουλλής, Κλειδαράς, Κατσαμούνδης (37’ Γουμπιός), Μαρίνος (77’ Λαζαρίδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments