Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Περιμένει απαντήσεις ο Διαγόρας

Περιμένει απαντήσεις ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν  καταθέσει στους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους περιμένουν οι άνθρωποι του Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι» στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιάλυσο έδειξαν πολύ καλά στοιχεία κάτι που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Σταύρου. Πάντως το ρόστερ των «νταμπλούχων» Δωδεκανήσου δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς αναμένεται να αποκτηθούν τρεις έως τέσσερις παίκτες ακόμα. Στον Διαγόρα γνωρίζουν πως ο χρόνος λιγοστεύει καθώς σε ένα μήνα από σήμερα και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου ο «γηραιός» θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι ενόψει της νέας χρονιάς, γιαυτό τον λόγο η ερχόμενη εβδομάδα φαντάζει καθοριστική για τα μετεγγραφικά της ομάδας.

Το Σάββατο το επόμενο τεστ

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το τρίτο φιλικό προετοιμασίας τoy Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» θα υποδεχτούν τον ΑΕΡΑ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Να θυμίσουμε πως στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη 23 Αυγούστου θα διεξαχθεί το ( El Classico) μεταξύ του Διαγόρα και της Ρόδου. Οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments