Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε και από τα Μάσσαρι!

Πέρασε και από τα Μάσσαρι!

0
DSC09188
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Κλεάνθη Παραδεισίου καθώς επικράτησε ευκολα 4-0του Αστέρα Μασσάρων εκτός έδρας, με τον Αντώνη Γεωργαλλή να σκοράρει τα δυο από τα τέσσερα φτάνοντας έτσι τα 36 τέρματα στο Πρωτάθλημα.
Στο πρώτο μέρος οι Παραδεισιώτες ήταν καταιγιστικόι πετυχαίνοντας και τα 4 γκολ που τους χάρισαν το τρίποντο. Στο 10΄ο Αλεξανδρίδης σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα διχτυα για το 0-1, δυο λεπτά αργότερα ο Γεργαλλής με πλασε αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 0-2. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε ακόμα πιο έντονα και στο 31΄ο Πελέκης με σουτ στην κίνηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 ενώ το 0-4 έγινε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου απο τον Αντώνη Γεωργαλλή οπου πετυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να σημειώσουν το γκολ της τιμης ωστόσο να μην τα καταφέρνουν με το 0-4 να μένει ως το τέλος.
Διαιτήτευσε ο κ. Καραγιάννης (Σταυρούλιας, Ορφανός)
Οι συνθεσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρίνοφ, Φωτάρας, Μπάρτζος, Λούππος Εμμ. (46’ Λαγοπάτης), Χατζημανώλης Απ., Κούτρης, Διονυσιακόπουλος, Λούππος Μιχ. (64’ Χατζημανώλης Μ.), Πλαγγέτης, Αλιάϊ (82’ Μίρτσεφ), Πατσιαούρας
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Καρίκης (60’ Γιατσιάτσος), Δαλκίδης, Γιαννίκος (82’ Ατσίδης), Αλεξανδρίδης, Γεωργαλλής, Σκόρπος, Θεοδωρακόπουλος, Γρηγοριάδης, Φουσαξιά (76’ Δραγάτης), Πελέκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments