Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πέρασε άνετα από τη Δράμα

Πέρασε άνετα από τη Δράμα

0
Dodekanisos

Την δεύτερη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Διαγόρας ο οποίος πέρασε ένα εύκολο απόγευμα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη Δράμα. Οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν” με 2 – 0 της τοπικής Δόξας μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχαν προβλήματα απέναντι στους “μαυυραετούς”. Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν και πάλι …διαβασμένοι, στήθηκαν σωστά, δεν επέτρεψαν στη Δόξα να απειλήσει και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Κορυφαίοι του “γηραιού” ήταν οι Ντοριβάλ, Μασούρας και Λινάρδος οι οποίοι βοήθησαν πολύ τον Διαγόρα να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης.

Στο 14’ η μπάλα μετά από πολλές σπόντες έμεινε μέσα στην περιοχή, χτύπησε στο σώμα του Κουκόλη και στρώθηκε στον Μπαστακό ο οποίος νίκησε στο τετ – α -τετ τον Στεφανάκο για να κάνει έτσι το 0 – 1.

Στο 26’ Ο Αλάεθ πέρασε από τον Κουκόλη, υπήρξε ένα σπρώξιμο ζητώντας πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Στο 28’ Ο Διαγόρας έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μπαστακός εξαπέλυσε ωραίο σουτ με το αριστερό, αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας «απογειώθηκε» και κράτησε το 0 – 1.

Στο 52′ ο Λινάρδος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με τον Στεφανάκο όμως να αποκρούει.

Στο 68′ ο Κοντοχρήστος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του Στεφανάκου κάνοντας έτσι το 0 – 2.

Στο 54′ έπειτα από σέντρα του Κοντοχρήστου, ο Στεφανάκος δεν εκτίμησε σωστά την φάση, η μπάλα κόντραρε στον Μπαστακό εκείνος χωρίς ισορροπία σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 81′ σέντρα του Μπελεβώνη έδιωξε ο Ρουγκάλας, η μπάλα έφθασε στον Μαυρία που έκανε ένα ωραίο σουτ από το ύψος της περοιχής στέλνοντας τη μπάλα ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔOΞΑ: Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (77′ Βουγιακλίγια), Μπολάκης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Κόντος, Μενσά (82′ Παρασκευάς), Φυτόπουλος, Χάμοντ (77′ Μαρινάκης), Μαυριάς, Σαμπανίδης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ, Μασούρας, Αλάεθ (77′ Δημήτρουλας), Μπαστακός (73′ Σμυρλής), Λινάρδος (73′ Αυγενικού), Γεωργίου (77′ Μανωλάκης)

φωτογραφία: onsports

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments