Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Παιχνίδια με το νερό στις πλάτες του κόσμου

Παιχνίδια με το νερό στις πλάτες του κόσμου

0
Dodekanisos

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη προώθηση του νερού από το Φράγμα Γαδουρά, παρατηρήθηκε από την πλευρά του Δήμου, την στιγμή που σύμφωνα με όλα τα επίσημα έγγραφα το νερό είναι ελεγμένο κι έτοιμο να δοθεί στους καταναλωτές.

Από την Πέμπτη η Περιφέρεια έχει ενημερώσει την ΔΕΥΑΡ ότι το Φράγμα είναι έτοιμο να δώσει πόσιμο νερό αλλά δεν έκανε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πόλεμος ανακοινώσεων και ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος να είναι εξοργισμένος.

Στην συνέχεια η ΔΕΥΑΡ καλεί συνέντευξη τύπου μια ημέρα μετά,την Παρασκευή, για να πληροφορήσει τους δημοσιογράφους ότι ακόμα περιμένει τις χημικές αναλύσεις προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως και να πέσει το νερό στο δίκτυο ενώ όμως είχε στα χέρια της διαβεβαίωση από τον υπεύθυνο για τον έλεγχο των χαρακτηριστικών του νερού, ο οποίος προσεκόμισε και τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων.

Ενώ λοιπόν γνώριζε τα αποτελέσματα, προέβη στο καθαρισμό των δεξαμενών μόλις χθες το μεσημέρι  στις 13:30, καλώντας την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Ο Περιφερειάρχης βλέποντας την αδικαιολόγητη καθυστέρηση κάνει δήλωση χθες και ζητά επιτακτικά να δοθεί το νερό στους κατοίκους  της Ρόδου ΤΩΡΑ, όπως χαρακτηριστικά έγραψε διότι η Περιφέρεια ΔΕΝ θα έδινε ποτέ γραπτές εγγυήσεις εάν δεν είχε εξαντλήσει όλους τους ελέγχους που έπρεπε.

Στην συνέχεια, έδωσε συνέντευξη ο Δήμαρχος κ.Χατζηδιάκος, ο οποίος υπεραμύνθηκε της τακτικής της ΔΕΥΑΡ μαζί με το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ και τους κ.κ. Αλέξανδρο Μανωλάκη, Δημήτρη Καρατζιά, Μανώλη Διακομανώλη καθώς και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτο Παγκά, χωρίς όμως να πείσει γιατί καθυστέρησαν τόσο να προχωρήσουν στις όποιες εκ μέρους τους ενέργειες ώστε να είναι πανέτοιμοι να ρίξουν το νερό στιε δεξαμένες.

Ωστόσο, παραμένει μέγα μυστήριο γιατί η ΔΕΥΑΡ πρώτα συγκαλεί συνέντευξη τύπου, μετά ζητά τις χημικές αναλύσεις του νερού που της δόθηκαν άμεσα και αργά τη νύχτα χθες ζήτησε το νερό από το Φράγμα, την στιγμή που είχε όλες τις επίσημες διαβεβαιώσεις για την καταλληλότητα του νερού …από την Πέμπτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments