Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάτησε… εξάδα ο Διγενής!

Πάτησε… εξάδα ο Διγενής!

0
Dodekanisos

Την πρώτη του φετινή νίκη εντός έδρας (τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα) κατάφερε να πάρει ο Διγενής καθώς κέρδισε με 2-1 την Δόξα Καρδάμαινας, σε αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Τα δύο γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχαν οι Μικκιού και Τζουανάκης. Αντίθετα για τη Δόξα μείωσε ο Παντελής.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου πέτυχαν και το τέρμα που τους έδωσε το προβάδισμα με την καρφωτή κεφαλιά του Μικκιού. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου στο ξεκίνημα δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες δίχως όμως να καταφέρει να βρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Διγενής πίεσε από την αρχή ψηλά την αντίπαλη άμυνα. Τελικά στο 66΄ διπλασίασε τα γκολ με το πολύ ωραίο πλασέ του Τζουανάκη. Το μόνο που κατάφερε η Δόξα σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που έκανε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Παντελή. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους Κοσκινιάτες να παίρνουν ακόμα ένα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

4΄ Σέντρα του Κώτη ο Διακάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, ελάχιστα άουτ.

10΄ Μετά από κόρνερ του Μαύρου, ο Χατζηαντωνίου την κεφαλιά λίγο έξω.

18΄ Απευθείας φάουλ του Πη Ι. έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

20΄ Εκτέλεση κόρνερ του Τζουανάκη, ο Μικκιού με καρφωτή κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας θα ανοίξει το σκορ για το 1-0.

22΄ Δυνατό σουτ του Τζουανάκη, δύσκολα σε κόρνερ ο Γιακούμαρος.

30΄ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κετσέ, έβγαλε ο Γιακούμαρος.

52΄ Μετά από πλαγιοκόπηση του Κετσέ από τα δεξιά και συρτή σέντρα ο Διακάκης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει.

66΄ Μετά από μπαλιά του Μικκιού στον Τζουανάκη, ο δεύτερος θα κάνει την προσποίηση στον Χατζηπαναγιώτη και με ωραίο διαγώνιο πλασέ θα γράψει το 2-0.

81΄ Με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Παντελής θα μειώσει σε 2-1.

90΄ Σουτ του Τζουανάκη από πλάγια λίγο άουτ.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Τζουανάκης, Κετσές και Μικκιού, από τη Δόξα προσπάθησε ο Παντελής.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Αυγενικού, Κασιώτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Παπασταμάτης, Χωρίτης, Κώτης, Μοσκιού, Μικκιού (67΄ Χουτεσιώτης), Τσιπιζίδης (92΄ Αλαχούζος), Τζουανάκης, Κετσές (70΄ Πρίφτι), Χατζηνικόλας, Διακάκης (74΄ Νίκας).

ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Κόμπος (Πης Βησς.), Χατζηπαναγιώτης, Παναγιώτου, Μποϊλής (36΄ λ.τρ. Χατζησεβαστός), Λαμάι (91΄ Τσιτσιλιάγκος), Παντελής, Μαύρος, Κόκκαλης (78΄ Χαντακάρος), Πης Ι., Χατζηαντωνίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments