Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πάρτι» του Γεωργαλλή στην Κω

«Πάρτι» του Γεωργαλλή στην Κω

0
Dodekanisos

Με τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Γεωργαλλής και ένα ο Παναγιώτης Σπάρταλης, ο Ηρακλής Μαριστών επικράτησε στο γήπεδο Ζηπαρίου της Α.Ε. Κω με σκορ 1-5.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν συγκρατημένα, στην συνέχεια πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 21΄ ο Γεωργαλλής «χτύπησε» με πλασέ και πέτυχαν το 0-1. Στο 35΄ πάλι ο Γεωργαλλής με διπλή προσπάθεια, μετά από εκτέλεση πέναλτι(απέκρουσε ο τερματοφύλακας), έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η Α.Ε. Κως μπήκε στο παιχνίδι μετά το σουτ που έκανε ο Κεφαλιανός στο 40΄και μείωσε σε 1-2.
Στο 73΄ήταν η σειρά του Σπάρταλη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να πετύχει με πλασέ το 1-3, ενώ μια νέα συνεργασία των σκόρερ στο 74΄ έφερε σε θέση βολής τον Γεωργαλλή και 1-4. Με την συμπλήρωση του 90λεπτου ο Γεωργαλλής πέτυχε το 1-5 και το τέταρτο του γκολ.

Διαιτησία Παρχαρίδης-Αλέκος-Φραγκιαδάκης.

Α.Ε Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Τρικοίλης (60΄ Κοτσάκι), Κεφαλιανός Μ., Χιούσι, Κουρζής, Ζιώγας, Ηλιάδης, Αρκούδας, Οχτάρας (77΄ Φούκης), Ζαίμι (58΄ Κώστογλου), Κεφαλιανός Γ.
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης, Φελεσάκης (17΄ Αναγνώστου),(68΄ Καρίκης), Σκόρπος, Ανδρεόπουλος, Λερογιάννης (30΄ λ.τ Βασιλώττος), Κούρος (87΄ Καρίκης), Σπάρταλης, Γεωργαλής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments