Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παράπονα με διαιτησία και Σταυρίδη!

Παράπονα με διαιτησία και Σταυρίδη!

2
moskiou stamatis
Dodekanisos

Την άποψη του για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αστέρα Μασσάρων, κατέθεσε μέσω του news12 ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Σάββας Σταυρίδης. Ο ίδιος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία αλλά και τον προπονητή των φιλοξενούμενων Σάββας Σταυρίδη. Αναλυτικά, η δήλωση του:
«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που έχουμε ένα θέμα με την διαιτησία. Δεν θέλω να σχολιάζω το θέμα της διαιτησίας. Κάποια στιγμή όμως τα λάθη δεν μπορεί να γίνονται μονόπλευρα. Έχουμε στερηθεί τόσους βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν κάποιες κάρτες στον αντίπαλο που δεν βγήκαν. Βγήκαν όμως σε βάρος μας στην επανάληψη με μεγάλη ευκολία σε εμάς. Το αποκορύφωμα ήταν το ότι μείναμε με δέκα παίκτες όταν είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουλιμπαλί χωρίς να κάνει τίποτα. Αξίζουμε λίγο παραπάνω σεβασμό. Λυπάμαι για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου Σάββα Σταυρίδη. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maritsa
Maritsa
8 years ago

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑ ;;;;ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;; ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ;;;;ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ….. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΣΣΑΡΙ ;;;;; ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ , ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ…. ΜΕ ΑΡΧΗ Κ ΤΕΛΟΣ…. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ… ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ….

HΡΑ
HΡΑ
8 years ago

Σταματη αντε παιδακι μου παενε.ουτε η διαιτησια ουτε ο Σταυριδης φταινε, αντε παραιτησου… πολια μιχαλη ετοιμασου