Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παραπέμπεται ο Ατσικνούδας!

Παραπέμπεται ο Ατσικνούδας!

2
atsiknoudas
Dodekanisos

Παραπέμπεται ο διαιτητής Δημήτρης Ατσικνούδας! Σύμφωνα με πληροφορίες,. Ο παρατηρητής του Νίκος Σακελλαρίδης έκρινε πως έκανε σοβαρά λάθη στο πρόσφατο παιχνίδι της Δόξας Ψίνθου με τον Διαγόρα Βατίου, δικαιώνοντας ουσιαστικά τις φωνές της ομάδας της νότιας Ρόδου. Ο Ατσικνούδας αρνήθηκε δυο φορές το πέναλτι υπέρ του Διαγόρα Βατίου. Τη μια σε τράβηγμα παίκτη μέσα στην μεγάλη περιοχή (στην περίπτωση βέβαια αυτή είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ που επίσης δεν έκανε και άρα έκανε διπλό σφάλμα). Την άλλη σε καθαρό ανοιγμένο χέρι αμυνόμενου της Δόξας που εμπόδισε τη μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Γι’ αυτές τις δυο περιπτώσεις, ο Ατσικνούδας τέθηκε στην διάθεση του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dimitri
dimitri
8 years ago

η επσδ εκπεδευει πια τους διαιτητες.ολη η ευθυνη τους βαρενει.πολλα παραπονα οι ομαδες.και ακομη ειναι νωρις.τι θα γινει στο τελος?για την επσδ δεν φταιει κανεις?

drakena
drakena
8 years ago

μετα το ματσ παροδοια αερα-φοιβος,οτι εγινε περυσι για να βγει ο ιαλυσσος και με το σφαγειο στον εβραιο φετος ,η επσδ εχει χασει πολλους σταυρους.το νου σου παναγιωτακι εχει και αλλους γαυρους υποψιφιους ΕΤΟΙΜΟΥΣ,εις γνωση του BIG.