Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πανέτοιμη η Ρόδος, ανακοινώθηκε η 18αδα

Πανέτοιμη η Ρόδος, ανακοινώθηκε η 18αδα

0
Dodekanisos

Πανέτοιμη είναι η Ρόδος για το αυριανό ντέρμπι με τον Διαγόρα το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο τεχνικός Πάρης Ανδράλας έχει επιλέξει τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεση του.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα τα “ελάφια”, η δεκαοκτάδα είναι η ακόλουθη:
Παναγόπουλος, Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Παβίσεβιτς, Πινδώνης, Πάλλας, Σερτζίνιο, Μκρτσιάν, Κουρούπης, Μπανγκούρα, Τσόπελας, Ζώνας, Καντιμοίρης, Πότσι, Λέκκας, Αποστόλου, Ευγενικός και Αυγενικού.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται στο φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 4 το απόγευμα, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Οι οργανωμένοι φίλοι του Διαγόρα θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 6, από τις θέσεις της οποίας και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, η θύρα 5 θα παραμείνει κενή για λόγους ασφαλείας, ενώ οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο Δημοτικό Στάδιο από τις θύρες 1,2,3 και 5.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος επαναλαμβάνει την πρόσκλησή της στο φίλαθλο κόσμο του νησιού, ευχόμενη να παιχθεί ένα καλό και ήσυχο ντέρμπι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments