Αρχική Ροδίων Άθλησις «Πάμε για ότι καλύτερο!»

«Πάμε για ότι καλύτερο!»

0
bardis vasilis
Dodekanisos

Την άποψη του για την φετινή προσπάθεια της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις κατέθεσε στο επίσημο blog του συλλόγου και στον Ανδρέα Γαβαλά ο Βασίλης Μπαρδής. Ειδικότερα, είπε:
«Στο παιχνίδι με τον Εθνικό πιεστήκαμε , αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε στο 3ο σετ που ήταν τρομερό, υπήρξαν λάθη σε κρίσιμα σημεία και δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις μπάλες που έπρεπε, ακόμα και στο 4ο σετ καταφέραμε να περάσουμε μπροστά , αλλά έσπασε η ψυχολογία μας και διαλυθήκαμε , για αυτό και το σερί του αντιπάλου , που από 9-5 βρεθήκαμε να χάνουμε ξαφνικά 10-15. Το τρίτο σετ ήταν πολύ σημαντικό , αν καταφέρναμε και παίρναμε αυτό το σετ θα μπαίναμε με διαφορετική ψυχολογία στο επόμενο σετ και μπορεί να παίρναμε και το παιχνίδι».
-Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο;
Όσο αναφορά το Ρέθυμνο , πάμε με πάρα πολλές απουσίες και λίγα άτομα, γενικά θα είναι ταλαιπωρία , γιατί θα πάμε από Ηράκλειο – Ρέθυμνο και μετά το αντίθετο , θα βρούμε και ένα αρνητικό κλίμα εκεί πέρα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
-Πιστεύετε επειδή το Ρέθυμνο είναι από τις δυνατότερες ομάδες του ομίλου , και λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν από τις απουσίες , θα μειώσει το άγχος στην ομάδα , δηλαδή ότι πάει σαν αουτσαϊντερ;
«Είμαστε ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο, καταφέραμε και στο κύπελλο που παίξαμε κουρασμένοι από τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Αργυρούπολη, την επόμενη μέρα να δυσκολέψουμε τον 2ο Κύζικο, αναγκάζοντας τους να πιεστούν πολύ. Πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
-Όταν το σκορ ήταν 25-25 και μπαίνετε να κάνετε το σερβίς και παίρνετε έναν άσσο , τι συναισθήματα νιώσατε πριν και μετά;
«Υπάρχει άγχος , όταν μπαίνεις να κάνεις ένα σερβίς σε δύσκολο σημείο , υπάρχουν 2 επιλογές , είτε να κάνεις ένα χαλαρό σερβίς απλά για να περάσει το φιλέ, ή θα πιέσεις λίγο , εγώ προσπάθησα να συνδυάσω και τα 2. Πήραμε τον άσσο. Δυστυχώς στο επόμενο πήγα να πιέσω στο ένα , αλλά για εκατοστά δεν έγινε ο άσσος για το 27-25. Στον αθλητισμό, γενικά μπορείς να γίνεις ο ήρωας ή ο φταίχτης από το ένα λεπτό στο άλλο».

Ανδρέας Γαβαλάς – rodiwnathlishs.blogspot.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments