Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Παλικαρίσια η άνοδος μας!”

“Παλικαρίσια η άνοδος μας!”

0
filippou
Dodekanisos

Για την εφετινή πορεία της ομάδας του Ευαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Κατηγορίας καθώς και για πολλά ακόμα μίλησε στο news12.gr ο πρόεδρος του Ευαγόρα Νίκος Φιλίππου. Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Σκοπός μας είναι να μην χαλάσουμε την εικόνα της ομάδας μας, σε ότι έχει σχέση με το νεανικό ρόστερ. Ο Ευαγόρας θα κινηθεί και πάλι στο ίδιο πλάνο, δηλαδή να μπορεί να στηριχθεί νε νεαρά παιδιά με όλο το κόστος. Θα πάμε στη Β΄Κατηγορία με σκοπό να μπορούμε να αναδείξουμε νεαρούς ποδοσφαιριστες και να τους καθιερώσουμε. Αυτό πραγματικά το βλέπουμε και σε άλλες ομάδες όπως ο Διγενής, οι Ιππότες και ο Απόλλων Καλυθιών αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω οτι πρέπει να στηριξουμε τα παιδιά που αποχωρούν από τις ακαδημίες τους αφού πολλά από αυτά σταματανε εντελώς το ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο Ευαγόρας ήταν η πρώτη ομάδα που το έκανε πράξη και κατέβηκε στη Β΄Κατηγορία με το εφηβικό της τμήμα”.
Ο πρόεδρος του συλλόγου πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Πρωτα όμως πρέπει να κοιτάξουμε να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε, ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχε δυο πρόσωπα, εκεί άρχισαν και τα κάποια προβλήματα. Αρχίσαμε τον πρώτο γύρο πολύ καλά με νέους και έμπειρους παίχτες που στη διαδρομή έμειναν μόνο οι νέοι, δηλαδή τα νεαρά και άπειρα παιδιά, η ομάδα από την δεύτερη και τρίτη θέση που ήταν βρέθηκε ακόμα και στην έκτη. Εκεί έγιναν λάθη από όλους μας λόγω απειρίας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα που άθελά μου ζόρισα αυτά τα παιδιά με αποτέλεσμα να μην μας βγαίνει τίποτα σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Πάντως όπως έχω ξαναπεί δημόσια …Ο Ευαγόρας είναι επτάψυχος! Έτσι στο τέλος αν και τέταρτοι καταφέραμε να πάρουμε μια άξια άνοδο, μπορώ να πώ και παλικαρίσια. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση διότι αν και άδικο καποιοι μου χρέωσαν τον υποβιβασμό από την Β΄στη Γ΄Κατηγορία. Νιώθω πολύ καλα΄που τον φέραμε εκεί που τον βρήκαμε και χωρίς να χρωστάει πουθενά”.
Σχετικά με το ενδεχόμενο Ευαγόρας να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, ο κ. Φιλίππου είπε:
“Αυτή τη στιγμή ο Ευαγόρας έχει κάνει μια προεργασία για να κατεβάσει και παιδικό τμήμα μετά από πολλά χρόνια, κάνουμε προσπάθεια ο σύλλογος μας να αποκτήσει το δικό του χώρο. Έχουμε προχωρήσει αρκετά στο θέμα αυτό. Δεν μπορώ να πώ περισσότερα αυτη τη στιγμή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους που σταθηκαν κοντά μας και μας βοήθησαν με όποιο μέσο μπορούσαν δε θέλω να ονομάσω ξέρουν αυτοί. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Καλούδη που ήταν στην πρώτη γραμμη και βοήθησε με την τεράστια του πείρα την ομάδα, τον Νίκο Μπιλιά που για χατίρι της ομάδας ξαναφόρεσε τα γάντια του, την ταμεία μας Ειρήνη Πέρου που όποτε την χρειαστήκαμε ήταν εκεί, τον Αντώνη Μιαούλη, τον Ηρακλή Παπασεβαστό, την Έφη Ποτουρίδου και τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης. Τέλος αφησα τον προπονητή και τους παίχτες μας. Τι να πώ για τον Γιάννη Κουμέντο ότι και να πω λίγο, σε ευχαριστούμε κοουτς. Για τα παιδιά μας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγγνώμη αν άθελα μου και με την πίεση που είχαμε τους αδικήσαμε λίγο. Θέλω να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τα δύσκολα που έρχονται, καλό καλοκαίρι και καλή τουριστική σεζόν να έχουμε. Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Νηρέα, της Αδερφοσύνης και της Σύμης για την άνοδο τους και τους εύχομε καλή συνέχεια και καλή τύχη να έχουν”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments