Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Παίκτες που ξέρουν το τοπικό!»

«Παίκτες που ξέρουν το τοπικό!»

1
DSC07075
Dodekanisos

Την άποψη πως οι ηχηρές μετεγγραφές δεν κάνουν πάντα την διαφορά εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Διαγόρα Μιχάλης Τσιβρινής. Αναφερόμενος στη νέα φιλοσοφία της ομάδας του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Κοιτάξαμε να πάρουμε παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το τοπικό πρωτάθλημα και τα γήπεδα στα οποία θα αγωνιστούν. Αυτό είναι κάτι πολύ βασικό και συνάμα σημαντικό. Δεν θέλω να σχολιάσω το τι είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια και ποια φιλοσοφία υπήρχε. Κοιτάζουμε το από εδώ και πέρα και την δουλειά που θα κάνουμε εμείς. Δημιουργούμε μια καινούργια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα και φυσικά να πρωταγωνιστήσει»
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως στο νέο πρωτάθλημα η «μάχη» για τον τίτλο θα εστιαστεί στη Ρόδο και τον Διαγόρα, απάντησε ως εξής:
«Πιστεύω ότι θα έχει και άλλους αντιπάλους πολύ καλούς όπως είναι ο Φοίβος. Εμείς όλες τις ομάδες της κατηγορίας θα τις αντιμετωπίσουμε με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lelis
Lelis
8 years ago

Πλύγκος Μιχάλης…