Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ: Καταθέτει ένσταση κατά της Ζακύνθου

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ: Καταθέτει ένσταση κατά της Ζακύνθου

0
φωτο: https://ioniansports.gr/
Dodekanisos

Ένταση κατά της Ζακύνθου καταθέτει η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος, όπως ανακοίνωσε η ίδια μετά το τέλος του αγώνα όπου γνώρισε πολύ βαριά ήττα με 5 – 0. Αναλυτικά: “Δυστυχώς είναι πάγια τακτική και απόφαση μας να μην ασχολούμαστε με τις λανθασμένες αποφάσεις των αντιπάλων ομάδων. Για τον αγώνα με τη Ζάκυνθο όμως η αντίπαλη ομάδα δεν ακολούθησε ούτε τα σταθερά και πάγια! Χρησιμοποιώντας λιγότερους από τον νόμιμο και σωστό αριθμό Ελλήνων ποδοσφαιριστών, παραβίασε την προκήρυξη και το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό η ΡΟΔΟΣ στο ημίχρονο κατέθεσε ένσταση. Σημειωτέον πως γι άλλη μια Κυριακή ο διαιτητής δε κατάφερε να ξεφύγει από το πάθος εναντίον της ομάδας μας κατακυρώνοντας δύο γκολ που ήταν οφ σαϊντ. Η προσπάθεια να διατηρήσουμε δυνάμεις και την αγωνιστικότητα, αρχίζουν από αύριο. Όσοι ήταν βοηθοί ή οτιδήποτε άλλο του προηγούμενου προπονητή αποχωρούν από την ομάδα. Νέο αίμα έρχεται και φυσικά Ροδίτες!”.

Τι λέει η προκήρυξη
Για το θέμα αυτό, η προκήρυξη αναφέρει τα εξής:

  •  Για τις ομάδες που συμμετέχουν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα SUPER LEAGUE 2 τουλάχιστον το ήμισυ των δηλωθέντων σε κάθε φύλλο αγώνα ποδοσφαιριστών καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε ελληνική εθνική ομάδα οποιασδήποτε ηλικιακής κατηγορίας. Άρθρο 19 παρ.2 (ν.4809)
  • Στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 είναι
  • υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα , κάθε ομάδας της κατηγορίας, καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, τριών ( 3 ) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή που έχουν την ελληνική ιθαγένεια ( ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο ).O ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα κάθε ομάδας είναι τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές. Άρθρο 19 παρ.5 ΚΑΠ.



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments