Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Όταν μιλούν οι πρωταγωνιστές (video)

Όταν μιλούν οι πρωταγωνιστές (video)

6
spartalis athanasiou
Dodekanisos

Δείτε ένα video με δηλώσεις μερικών εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Ιάλυσου που είναι βέβαια οι ποδοσφαιριστές. Μας μίλησαν λοιπόν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Θύελλα Ραφήνας οι Βαγγέλης Ρεκλείτης, Παναγιώτης Σπάρταλης, Δημήτρης Σταυλάς, Σάββας Παφιάκης, Μανώλης Χατζηφούντας και Εμίλ Μπιγκό.

{youtube}IhwC_UaGm8k{/youtube}

{youtube}ABD5i9NO3Fk{/youtube}

{youtube}OFE7DYsnY68{/youtube}

{youtube}-dkZn_TbfBg{/youtube}

{youtube}lkuNwqU5Vrg{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
8 years ago

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ (ΠΑΙΧΤΕΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ Ο ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΦΙΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 Αναμεταξυ μας ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)

megalos
megalos
8 years ago

EMIL BIGOOOOOO!!ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΖΕΣΤΑΜΑ ΕΠΙ 90 ΛΕΠΤΑ!Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!

ialisoscity@@@
ialisoscity@@@
8 years ago

μαλιστα…κατσε κλαψε φιλαρακι ελευθερα παρε και μια σοδα και καλος εισαι

Αυθεντικός
Αυθεντικός
8 years ago

[quote name=”ΔΙΑΓΟΡΑΣ”]ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ (ΠΑΙΧΤΕΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ Ο ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΦΙΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 Αναμεταξυ μας ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)[/quote]Ενταξει φιλε κλαψε αφοβα το ξερω ποναει….θα περασει με τον καιρο περαστικα σου…!!

RODOS
RODOS
8 years ago

Εγώ υποστηρίζω ροδο !! Ανέβηκε όπως ανέβηκε στα μπαράζ ο Ιαλυσός οκ μετα απο εκει και πέρα στα μπαράζ υποστήριζα Ιαλυσό !! Κανέναν αγωνα δν εχασα απο τους τρεις !!! Και επίσης εννοω μπορούσα ν μην πληρώσω γτ εχω κάρτα πλήρωσα και τις τρεις φορές γτ πρεπει να υποστηρίζουμε το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο η ειναι η ομαδα η είτε κάποια αλλη

R.CARLOS
R.CARLOS
8 years ago

Ρε παιδια ακομα και τωρα μουρμουρατε>??αντι να ειστε χαρουμενοι που βγηκε μια ομαδα απο το νησι σας η οποια απαρτηζοταν απο τοπικα παιδια στο συνολο εσεις κραζεται???οτι και να εχει γινει πριν το τωρα μετραει ο ΙΑΛΥΣΟΣ ειναι στην Γ.ΕΘΝ..Και ας τα παρουμε απο την αρχη εκαναν την κινηση ΜΑΤ διοικηση προπονητης..μαζεψαν την αφροκρεμα του τοπικο +2-3 προσθηκες και αυτο ηταν ολο ουτε πολλα λογια μονο δουλεια…σε ενα πρωταθλημα που τα τελευταια 2 χρονια ειναι μουφα παιζει και η κουτσι μαρ…. ανετα.δεν ηθελε και πολλα παιχτες που ξερουν το τοπικο πρωταθλημα καλα. Υπομονη,αντερα πρωταθλητης μου οποιος τα εχει και τα ειχε ο ΙΑΛΥΣΟΣ οπως τα ειχε και η ΡΟΔΟΣ..ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ παιδια μεσα στο γυπεδο τουλαχιστον στα μπαραζ δεν δηξατε τιποτα,τωρα στο πρωταθλημα δεν χρειαζεται να πουμε κατι οποιος γνωριζει καταλαβαινει οτι καποιες ομαδες που εμφανιστηκαν τα τελευταια 2 χρονια δεν ειχαν παιξει ποτε η ειχαν να εμφανιστουν παρα πολλα χρονια …Ας τελειωνουμε καλη πορεια στον ΙΑΛΥΣΟ..