Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όρθιος και στην Παστίδα ο Αστέρας Μασσάρων

Όρθιος και στην Παστίδα ο Αστέρας Μασσάρων

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ όμροφο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, Δήμητρα Δαματριάς και Αστέρας Μασσάρων έμειναν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Οι φιλοξενούμενοι του ΑΛέξη Κολιάδη έδειναν να πατούν καλύτερα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. και άνοιξαν το σκορ στο 19′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σακαρέλη ( 0 – 1). Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση με τον ένα μακρινό πλασέ (από το κέντρο ) του Θεουλάκη. Το γκολ αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν τα πάνω τους και στο 53′ πέτυχαν το 2 – 1 με τον Κωστιού. Ο Αστέρας όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 57′ ο Φωτάρας με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Στεφανάκης, Μπέκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Καστριανάκης, Μ. Θεουλάκης, Κρητικός (46′ Γιαννακάκης), Αυγενικού, Γ.Σ. Πηδιάκης (53′ Λ.Τ. Ουζουνίδης), Κωστιού, Χατζηνικόλας, Σότα, Στάππας (73′ Θεοδώρου), Εξαδάκτυλος (50′ Συμεωνίδης)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κώστα, Χατζημανώλης, Ε. Κιλασίν, Πονιάς, Λούπος (46’΄Παπαστεφάνου), Σακαρέλης, Στογιανόφκσι, Μουδάτσος, Στεφανάκης, Δημητριάδης (75′ Μ. Χατζημανώλης), Φωτάρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments