«Οι Ουκρανοί θέλουν να κάνουν επίθεση και στη γραμμή του Ζαπορίζιε!»

0
Dodekanisos

Οι Ουκρανοί συγκεντρώνουν δυνάμεις έως και τεσσάρων ταξιαρχιών προκειμένου να επιτεθούν προς την κατεύθυνηση Βασιλίβκα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν το τελευταίο διάστημα διάφορα Ρωσικά ενημερωτικά site. Γίνεται μάλιστα λόγος για καταγραφή πάνω από εκατό τεθωρακισμένων οχημάτων στην περιοχή. Απώτερος στόχος των Ουκρανών είναι απ’ ότι φαίνεται να κόψουν τη χερσαία διαδρομή προς την Κριμαία.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις συγκεντρώνουν δυνάμεις και μέσα και προετοιμάζουν πρόκληση προς διάφορες κατευθύνσεις. Ειδικότερα, το Κίεβο πιθανολογείται ότι ετοιμάζεται να επιτεθεί στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορόζιε και στις θέσεις των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Kinburn Spit στην περιοχή Kherson. Η υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας καταγράφει όλες τις κινήσεις των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. Τα Ρωσικά site δηλαδή, αφήνουν να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι η Ουκρανία επιθυμεί να παραμείνει σε Ρωσικό έδαφος θέλοντας να ασκήσει πίεση στον Ρωσικό στρατό.

Το τίμημα πάντως είναι πολύ βαρύ μιας και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περίπου εκατό μονάδες διαφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων καταστράφηκαν και υπέστησαν ζημιές. Συμπεριλαμβάνονται άρματα και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου που έχει περάσει από την έναρξη της εισβολής στην περιοχή του Κουρσκ, ο εχθρός έχει χάσει περίπου 2,5-4 χιλιάδες προσωπικό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments