«Οι Γερμανοί είπαν στον Scholz φύγε!»

0
Dodekanisos

«Οι Γερμανοί είπαν στον Scholz φύγε!». Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βάτσεσλαβ Βολόντιν, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα στις Περιφερειακές εκλογές της Γερμανίας και τη βαριά ήττα του συνασπισμού του καγκελάριου της χώρας. Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής:

«Η ήττα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς στις πολιτειακές εκλογές στη Θουριγγία και τη Σαξονία έδειξε ότι η κυβέρνηση του Σολτς είναι αντιδημοφιλής και οι Γερμανοί πολίτες δεν θέλουν να χάσουν τη χώρα τους».

«Οι Γερμανοί είπαν στον Σολτς «φύγε». Το κόμμα του υπέστη συντριπτική ήττα στις πολιτειακές εκλογές στη Θουριγγία και τη Σαξονία, φτάνοντας στην 5η και 4η θέση αντίστοιχα, περνώντας μόλις το απαιτούμενο όριο του 5%», έγραψε ο Βολοντίν στο κανάλι του στο Telegram.

«Η Γερμανική οικονομία βρίσκεται σε κρίση σήμερα, οι εταιρείες μετακομίζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και η απώλεια φθηνών ρωσικών ενεργειακών πόρων έχει κάνει τη γερμανική βιομηχανία μη ανταγωνιστική. Ο Σολτς έσυρε τη χώρα του στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σήμερα η Γερμανία είναι ο κύριος προμηθευτής όπλων στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου και ο χορηγός του. Όλα αυτά συμβαίνουν όχι μόνο στο πλαίσιο της οικονομικής στασιμότητας, αλλά και μιας αναποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής», τόνισε ο Βολόντιν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments