Αρχική Videos “Οι Δυτικές κυρώσεις απέτυχαν και έχουν γυρίσει μπουμερανγκ!”

“Οι Δυτικές κυρώσεις απέτυχαν και έχουν γυρίσει μπουμερανγκ!”

0

Οι προσπάθειες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους να απομονώσουν τη Ρωσία απέτυχαν, ενώ οι πολλοί γύροι κυρώσεων δεν ακρωτηρίασαν την οικονομία της χώρας όπως είχε προβλεφθεί, δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός αναλυτής και βετεράνος της αυτοκινητοβιομηχανίας Ντάγκλας Άντριου Λίτλτον στο περιθώριο του St. Οικονομικό Φόρουμ της Πετρούπολης (SPIEF).

«Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη με τις κυρώσεις έχει γυρίσει μπούμερανγκ στη Δύση, και ειδικά στην Αμερική, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Είμαι χαρούμενος που η Ρωσία μπόρεσε να παρακάμψει και να παρακάμψει τις κυρώσεις με τόσους πολλούς τρόπους με τους φίλους και τους συμμάχους της», πρόσθεσε.

Οι ΗΠΑ, η ΕΕ και οι σύμμαχοι έχουν χτυπήσει τη Ρωσία με πολλούς γύρους κυρώσεων χωρίς προηγούμενο από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας στην Ουκρανία. Οι κυρώσεις έχουν επηρεάσει ολόκληρους τομείς της ρωσικής οικονομίας, καθώς και επιχειρήσεις και ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Συζητώντας πώς η ρωσική οικονομία χειρίστηκε τη δυτική πίεση, ο Littleton είπε ότι πιστεύει ότι αυτό που μπόρεσε να επιτύχει η Ρωσία είναι «απολύτως φανταστικό».

Περισσότεροι από 17.000 συμμετέχοντες από 130 χώρες συμμετέχουν στο φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν βασικά θέματα που σχετίζονται με τη ρωσική και την παγκόσμια οικονομία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments