Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Οι διαιτητές έπαιξαν μπάλα! (pics)

Οι διαιτητές έπαιξαν μπάλα! (pics)

0
3
Dodekanisos

Με σκορ 5-1 νίκησε η Μικτή ομάδα των Νέων της ΕΠΣΔ την ομάδα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου σε αγώνα που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο. Οι ομάδες έδωσαν το φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους καθώς η Μικτή μας έχει μπροστά της τους αγώνες της Β΄ φάσης του Αναπτυξιακού πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Σε ότι αφορά τους διαιτητές μας εκείνοι προετοιμάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, για το μεγάλο φιλικό που θα δώσουν με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, το οποίο βέβαια θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Ενωσιακός τεχνικός Θόδωρος Θεοδώρου χρησιμοποίησε όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεση του αλλά όχι εκείνα που προέρχονται από τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μικτή μας να ελέγχει τον ρυθμό και με σουτ του Τρέχα στο 12΄ πέτυχε το 1-0 ενώ στο 26΄ ο Λολάκης με συρτό σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα και το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό αλλά έγινε και πιο ποιοτικό. Ωστόσο οι γηπεδούχοι με τον Φιλιππάκου πέτυχαν το 3-0 στο 59΄. Ο ΣΔΠΔ απάντησε στο 73΄με ένα όμορφο γκολ από δυνατό σουτ του Παπαβασιλέιου και μείωσε το σκορ σε 3-1. Μετά από πέντε λεπτά(78΄) ο Παπαβασιλείου έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-2 αλλά ο Λιβισιανός έδιωξε σε κόρνερ. Στο 84΄ο Γανωτάκης με σουτ πέτυχε το 4-1 ενώ στο 86΄ο Αντωνάς με αυτογκόλ έκανε το 5-1.
Πολυτιμότερος παίκτης του φιλικού αγώνα αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας του ΣΔΠΔ Σωτήρης Γεωργάς που έσωσε από συντριβή την ομάδα του.
Το γυναικείο διαιτητικό τρίο του ΣΔΠΔ τα πήγε καλά καθώς σφύριξε αμερόληπτα και στα 80 λεπτά του αγώνα, Βούλγαρη-Χρύσα-Αναστασοπούλου, ενώ στο δεύτερο μέρος διαιτητής ήταν η Αναστασοπούλου.
Μικτή Νέων (Θεοδώρου Θ.): Τσακαλιός, Καλλιώρας, Αναστασιάδης, Κλαδάς, Διακογεωργίου, Κανάρης, Τρέχας, Μπαϊρακης, Λολάκης, Καπουράνης.
Επίσης έπαιξαν και οι Λιβισιανός, Φιλιππάκου, Κουντούρης, Γανωτάκης, Κρεκούκιας, Σπανός.
ΣΔΠΔ (Μαντικός Ν.): Σαρρής, Καρκαλιανίδης, Σταυρούλιας, Φουκαράς, Καραγιάννης, Κόκαλης, Αντωνάς, Ζανεττίδης Κ., Τσοπανάκης, Ατσικνούδας, Διακοηλίας.
Έπαιξαν και οι Γεωργάς, Ορφανός, Μπερδεμπές, Σιδερής, Ζανεττίδης Ν., Αυγενικού Αλεξ., Παπαβασιλείου, Γιακουμάκης Σταμάτης, Μαυρουδής, Αυγενικού Θ.

Ηλίας Λοίζος
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/varius/diaitites_filiko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments