Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Οι αδικημένοι του παιχνιδιού είμαστε εμείς”

“Οι αδικημένοι του παιχνιδιού είμαστε εμείς”

0

Από τον Αστέρα Μασάρων πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε το ΔΣ του κατά τα άλλα φίλου σωματείου του Απόλλωνα Απολλώνων αναφορικά με την διαιτησία στην Κυριακάτικη μεταξύ μας αναμέτρηση. Μια ανακοίνωση εκτός πραγματικότητας κατά την προσωπική μας άποψη που στόχο είχε μόνο να πετάξει “λάσπη” δίχως ουσιαστικά επιχειρήματα. Όποιος παρακολουθεί έστω και ελάχιστα τα τεκταινόμενα εύκολα αντιλαμβάνεται ότι μόνο ευνοημένοι δεν είμαστε την φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Η αλήθεια είναι ότι ο αδικημένος του χθεσινού παιχνιδιού είναι ο Αστέρας Μασάρων τον οποίο για ακόμη μια φορά κατακρεουργήσατε. Αναφερόμαστε τόσο στην συνολική αντιμετώπιση της ομάδας μας από τον κύριο Παπαγιαννίδη αλλά ειδικότερα στο τέρμα του Μάριου Χατζημανώλη στο 50ο λεπτό το οποίο ακυρώθηκε δίχως να καταλάβουμε γιατί, παρότι αρχικά διαιτητής και αρμόδιος επόπτης έδειχναν να συμφωνούν ότι πάνε αμφότεροι στην σέντρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αδικούμαστε φέτος, είδηση πλέον για εμάς θα αποτελέσει το να μην γνωρίσουμε την αδικία σε κάποιο παιχνίδι, γεγονός το οποίο πρέπει να προβληματίσει. Βλέπετε, ο Αστέρας είναι το “όμορφο πρότζεκτ του νησιού”…

Με το ωραίο ποδόσφαιρο, τα ταλαντούχα παιδιά, την υγεία που αποπνέει. Όλα αυτά τα ακούμε κάθε Κυριακή και ναι χαιρόμαστε. Ωστόσο, φαίνεται συνεχώς ότι στην πραγματικότητα όσους τους ενοχλούμε δεν μας θαυμάζουν και τόσο. Ποιος νοιάζεται για αυτά τα παιδιά όταν με κάθε τρόπο γίνεται προσπάθεια να στερηθεί ο ιδρώτας τους και να μην κερδίζουν πράγματα που δικαιούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζαμε εξ’ αρχής τι μας περιμένει. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε προσπάθεια μετάδοσης της αναμέτρησης η οποία όπως διαβεβαιωθήκαμε δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί λόγω σημαντικών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα στο νησί μας. Αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον προπονητή μας σε μια στιγμή έντασης και μάλιστα γράφτηκαν και στα κοινωνικά δίκτυα, θεωρούμε πως όποιος έχει στοιχειώδη αντίληψη καταλαβαίνει πως αν κάποιος έχει σκοπό να προβεί σε μια πράξη όχι και τόσο τιμητική για τον ίδιο και το σωματείο που εκπροσωπεί σε καμία περίπτωση δεν το διατυμπανίζει.

Αυτά είναι λόγια που ειπώθηκαν πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Ωστόσο αφού τα λάβατε τόσο σοβαρά, τα καταδικάζουμε τονίζοντας πως δεν ήταν τίποτε παραπάνω από λόγια ενός ανθρώπου που είδε τους ποδοσφαιριστές του για ακόμη μια φορά να στερούνται αυτό που τους ανήκει. Αν αυτό είναι το άγχος σας, σας διαβεβαιώνουμε πως ο Αστέρας θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στην ομάδα του Ευαγόρα με στόχο την νίκη και μόνο αυτή. Κλείνοντας το εν λόγω ζήτημα ευχόμαστε από καρδιάς στον Απόλλωνα Απολλώνων να πετύχει τον στόχο της παραμονής του. Πρόκειται για ένα σωματείο φιλικό με το οποίο πέρα από 90 λεπτά δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Η ανακοίνωση εκδόθηκε με στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας και της αποφυγής των όποιων εντυπώσεων σε όσους δεν παρευρέθηκαν στο γήπεδο και σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε σε διαδικασία να απαντήσουμε το οτιδήποτε. Αφήσαμε τα σημαντικότερα για το τέλος. Κάπου εδώ λοιπόν, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχές για γρήγορη ανάρρωση προς τον “στρατιώτη” του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας Μανώλη Ντύρο. Μανώλη περαστικά και γρήγορα πίσω στην αγαπημένη σου οικογένεια και τα γήπεδα του νησιού μας, πλάι στην αγαπημένη σου ομάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments