Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χατζηνικήτα

Οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χατζηνικήτα

0
Xatzinikitas mixalis
Dodekanisos

Σε νέα εποχή είναι φανερό πως μπαίνει η ομάδα του Ιάλυσου με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, Μια εποχή φαινομενικά σαφώς πιο δύσκολη σε σχέση με αυτή στην οποία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα. Και αυτό διότι η μεγάλη αλήθεια είναι ότι χωρίς τον Μιχάλη Χατζηνικήτα ο δρόμος θα είναι ιδιαίτερα …δύσβατος.

Κακά τα ψέματα, ο κ. Χατζηνικήτας και η διοίκηση του, με τα όποια λάθη έγιναν, ήταν αυτός που στήριξε και με το παραπάνω την ομάδα της Ιαλυσού και τον οδήγησε στον δρόμο των επιτυχιών. Ήταν ο άνθρωπος που …μάτωσε οικονομικά για πολλά χρόνια και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Αυτό είναι κάτι που οφείλουν να του το αναγνωρίσουν όλοι στην Ιαλυσό, ανεξάρτητα αν συμφωνούν μαζί του ή όχι.

Από εδώ και πέρα και μετά την πρόθεση και του ίδιου να αποχωρήσει για τους δικούς του λόγους, άπαντες στον Ιάλυσο θα πρέπει να στρωθούν στη δουλειά προκειμένου να κοιτάξουν σοβαρά την επόμενη ημέρα της ομάδας. Και αυτό διότι στην εποχή μας δεν βρίσκεις εύκολα ανθρώπους να βάζουν το χέρι στην τσέπη…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments