Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΟΦ Ιστρίου: Επιμένουν για το δικό τους γήπεδο

ΟΦ Ιστρίου: Επιμένουν για το δικό τους γήπεδο

0
Dodekanisos

Το γηπεδικό ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης των μελών της διοίκησης του ΟΦ Ιστρίου. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Πραγματοποιήθηκε χθες σε εξαιρετικό κλίμα το Δ.Σ. της ομάδας μας. Συζητήθηκαν πολλά ζητήματα με κυριότερο από όλα το γηπεδικο και η στασιμότητα που υπάρχει στα γραφειοκρατικά και όχι μόνο θέματα. Σαν ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καταφέρουμε επιτέλους να αγωνιστούμε στο χωριό μας, πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση για τον σκοπό αυτό.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν οι εκλογές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο στην ομάδα μας, πρόθεση όλων των μελών του Δ.Σ. είναι να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατοί και συσπειρωμενοι, με την ένταξη σε αυτό ακόμα 2-3 ατόμων που έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Από εκεί και πέρα, η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα και ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα χρονιά. Επίσης, μέσα στους επόμενους μήνες ελπίζουμε ότι θα έχουμε νεότερα όσο αφορά και τον φάκελο μας που εστάλη στην ΓΓΑ σχετικά με την επιχορήγηση που δίνει στα σωματεία, ελπίζοντας ότι θα έχει θετική κατάληξη”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments