Αρχική Videos “Ο Ζελένσκυ θέλει να ανατινάξει τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζιε!”

“Ο Ζελένσκυ θέλει να ανατινάξει τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζιε!”

0

Δήλωση που αποτελεί “βόμβα” έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας Λεονίντ Σλούτσκι. Είπε ότι «ο Ουκρανός πρόεδρος Βολόντιμιρ Ζελένσκι σχεδιάζει να ανατινάξει τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορόζιε (ZNPP) ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο και στη συνέχεια να κάνει τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία!».

«Όλα δείχνουν ότι ο Ζελένσκι σκοπεύει να ρίξει το τελευταίο του χαρτί στο τραπέζι πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και να ανατινάξει τον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye. Ο στόχος είναι τερατώδης – να χρησιμοποιήσει μια πυρηνική τρομοκρατική επίθεση για να ρίξει την ευθύνη στη Ρωσία και να αναγκάσει την συλλογική Δύση να εμπλακεί άμεσα στη σύγκρουση της Ουκρανίας», έγραψε ο Σλούτσκι στο κανάλι του στο Telegram.

Επιπλέον, είπε ότι «η εγκατάλειψη της στρατιωτικής υποστήριξής της Δύσης στη χούντα του Κιέβου», η οποία επιδιώκει να πυροδοτήσει μια πυρηνική καταστροφή, «θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε λέξη». «Οι Βρυξέλλες και η Ουάσιγκτον έχουν όλες τις πιθανότητες να βρεθούν μεταξύ των χορηγών πυρηνικών τρομοκρατών και θα είναι υπεύθυνοι για τις επιπτώσεις από την έκρηξη του ZNPP», κατέληξε ο βουλευτής. Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους στις 11-12 Ιουλίου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments