«Ο Ξύπας δέχθηκε άνανδρη επίθεση»!

0
Το σήμα του Ακουσιλάου Φανών

Τοποθέτηση για το πρόσφατο παιχνίδι στον Άγιο Ισίδωρο έκανε μέσω ανακοίνωσης του ο Ακουσίλαος Φανών

Ανακοίνωση – απάντηση στον Άγιο Ισίδωρο με αφορμή τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι, εξέδωσε ο Ακουσίλαος Φανών. Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

«O σύλλογος μας με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον Άγιο Ισίδωρο, αν και δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες ανακοινώσεις, αισθάνεται υποχρεωμένος να δηλώσει τα εξής:

Α) καταδικάζουμε οιαδήποτε μορφή βίας και τραμπουκισμού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μη έχοντας δημιουργήσει το παραμικρό στο γήπεδο μας.

Τώρα αν το ήθος διδάσκεται με άνανδρη επίθεση σε αντίπαλο προπονητή από φιλάθλους άτομα με διακριτικά αντίπαλης ομάδας (η πλειοψηφία προστάτευσε τον προπονητή μας) και συνεχής εξύβριση από το πάγκο της αντίπαλης ομάδος στους ποδοσφαιριστές μας και τα περί στημένων αγώνων τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια του διαιτητή των βοηθών αλλά και του παρατηρητή αγώνα. Πολύ αμφιβάλλουμε αν αναγράφηκε το παραμικρό σε φύλλα αγώνος εκθέσεις κτλ…

Β) Επιβεβαιώνουμε πλήρως τα λεγόμενα του προπονητή μας , ο οποίος ουδέποτε ασχολήθηκε με φιλάθλους παρά μόνο με τον διαιτητή της αναμέτρησης που απ όλα όσα συνέβησαν το μόνο που κατέγραψε στο φ.α είναι η φραστική επίθεση , μην του ξεφεύγοντας ούτε λέξη , του προπονητή μας.

ΚΑΙ κλείνοντας για όλους τους ηθικολόγους του τοπικού μας ποδοσφαίρου ο ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΩΝ κερδίζει χάνει πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ….