Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Τσιγάρος του «έδωσε» το βαθμό στην Μύκονο!

Ο Τσιγάρος του «έδωσε» το βαθμό στην Μύκονο!

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ο Ιάλυσος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα και πήρε έναν σημαντικό επί της ΑΕ Μυκόνου στο Δημοτικό στάδιο Κορφού. Με τον Τσιγάρο κάτω από τα δοκάρια και τις καίριες επεμβάσεις του πρόσθεσε άλλον έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το παιχνίδι:

Στο 20′ λεπτό κεφαλιά του Ζγκούρι σταμάτησε στον δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιγάρου και στην συνέχεια απέκρουσαν οι αμυντικοί. Στο 48′ ο Μουρίκι με συρτό σουτ απείλησε το πορτιέρο του Ιάλυσου ο όποιος έδιωξε σε κόρνερ. O Παπαδόπουλος στο 67′ έκανε ένα σουτ το όποιο βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεζαν ψηλά, αλλά όσες φορές χρειάστηκε ο Τσιγάρος είχε απάντηση και κράτησε όρθιο τον Ιάλυσο. Στο 87′ λίγο έλειψε να «κλέψει» το τρίποντο ωστόσο το σουτ του Καμπά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει στις ομάδες ισόπαλες (0-0).

ΑΕ Μυκόνου : Παναγούλης Χαράλαμπος: Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Αρκούδας, Γκούφας, Ιωσηφίδης, Τράκας, Μουρίκι, Πινέιρο (88′ Ρέτσος), Παπαδόπουλος (77′ Πάγιας), Ζγκούρη, Κεμπέ (89′ Ντοριάνος)

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος : Σπάρταλης Παναγιώτης : Τσιγάρος, Γιώργου, Καραγεώργης, Χότζα, Ιντρίζι, Αθανασίου, Τζουανάκης (61′ Κατσούκης), Πατσίλης, Καμπά (88′ Τερζίου), Χατζηνικόλας (84′ Βλαχάβας), Δωματάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments