Ο Τραμπ απείλησε το αφεντικό του facebook ότι θα τον στείλει στη φυλακή!

0
Dodekanisos

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ ότι συνωμότησε εναντίον του κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2020 και προειδοποίησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Meta (Facebook) να μην το ξανακάνει στις εκλογές του Νοεμβρίου, σύμφωνα με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Με τίτλο «Save America», το βιβλίο, το οποίο πρόκειται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα, περιλαμβάνει μια φωτογραφία του να συναντά τον Ζούκερμπεργκ στον Λευκό Οίκο όταν ήταν πρόεδρος. Κάτω από τη φωτογραφία, ο Τραμπ έγραψε ότι το αφεντικό του Ματ «ερχόταν στο Οβάλ Γραφείο για να με δει». Έπαιρνε την πολύ ωραία σύζυγό του στα δείπνα, όντας όσο πιο ευγενικός μπορεί, ενώ συνωμοτούσε εναντίον του».

Ο Τραμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, φαίνεται να αναφέρεται στα 420 εκατομμύρια δολάρια που έδωσαν ο Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν, κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2020. Ο πρώην πρόεδρος υποστήριξε περαιτέρω ότι ο Ζούκερμπεργκ του είπε ότι «δεν υπάρχει κανείς σαν τον Τραμπ στο Facebook», αλλά ότι ταυτόχρονα «το έστρεψε εναντίον μου».

«Τον παρακολουθούμε στενά και αν κάνει κάτι παράνομο αυτή τη φορά, θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή — όπως και οι άλλοι που απατούν στις προεδρικές εκλογές του 2024», φέρεται να προειδοποίησε ο Τραμπ στο βιβλίο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments