Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Μάλλιος του χάρισε διπλό τίτλου

Ο Μάλλιος του χάρισε διπλό τίτλου

0
malios kostas
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Κώστα Μάλλιου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Άρης Αρχαγγέλου απέδρασε με το «διπλό» από το Παραδείσι επικρατώντας του τοπικού Κλεάνθη με 2 – 1 και μένοντας σε τροχιά τίτλου. Μετά από αυτή την ήττα, η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου μένει πιο αρκετά πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης στο Παραδείσι ήταν ο πολύ δυνατός άνεμος που επικρατούσε στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια και δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων. Σε γενικές γραμμές, ο Άρης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πατούσε καλύτερα από τον αντίπαλο του και ήταν πιο δραστήριος επιθετικά. Στο πρώτο, το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο.

Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Κλεάνθης. Μετά από βολέ του Καστανάκη, ο Γεωργαλλής εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα , πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη χρονική στιγμή πάσαρε στον Πελέκη ο οποίος με πλασέ έκανε το 1 – 0. Ο Άρης ισοφάρισε στο 38’. Ο Χατζηλιόντας βρήκε τον Γκίκα ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 1. Στο 91’, ο Αξιώτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα λόγω του ανέμου πήρε μια περίεργη τροχιά και έφθασε στο πίσω δοκάρι, όπου ο Μάλλιος κοντρόλαρε και με σουτ στη γωνία έκανε το 1 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Μαυρουδής, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Κρομμύδας, Κορκίδας, Θεοδοσιάδης, Μπαούρης, Ατσίδης, Μπερετούλης, Πελέκης (82’ Μαίλης), Αλεξανδρίδης, Γιαννίκος), Χατζηκοσμάς (88’ Γιατσιάτσος), Γεωργαλλής
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Πομπού, Νικήτας, Χατζηπέτρος (85’ Χατζηνικόλας), Τσελεπίδης, Γκίκας, Κοντόγιαννος (88’ Πατσιαούρας), Κρεκούκιας, Χατζηλιόντας (60’ λ.τ. Αξιώτης), Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος (95’ Σακελλάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments