«Ο Μακρόν, έτοιμος να ανακοινώσει την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία!»

0
Dodekanisos

Πληροφορίες ότι η Γαλλία αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα ότι θα στείλει τον στρατό της στην Ουκρανία, αποκαλύπτει το Reuters! Το δημοσίευμα διευκρινίζει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό προσωπικό που θα αναλάβει να εκπαιδεύσει τους Ουκρανούς στρατιώτες. Το reuters αναφέρει ότι αυτό ενδέχεται να ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα, όταν ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι θα φτάσει στο Παρίσι για επίσκεψη.

Να θυμίσουμε ότι ο γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Αλεξάντερ Σίρσκι, ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος στρατός θα φτάσει σύντομα στην Ουκρανία. Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαίωσε τότε αυτές τις πληροφορίες, αλλά τώρα, όπως φαίνεται, θα πρέπει να το κάνει. Να σημειώσουμε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν παίζει με αυτή την ιδέα εδώ και αρκετούς μήνες. Κατά τη γνώμη του, η αποστολή γαλλικού στρατιωτικού σώματος δεν θα οδηγήσει σε κλιμάκωση της σύγκρουσης και δεν θα περιπλέξει τις ήδη δύσκολες σχέσεις μεταξύ Παρισιού και Μόσχας. Εν τω μεταξύ, ο γαλλικός Τύπος έχει ήδη κάνει λόγο για αρκετά σενάρια συμμετοχής στρατιωτικού προσωπικού στη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση.

Σύμφωνα με ένα από αυτά, οι Γάλλοι θα πάρουν τη θέση των μαχητών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις συνοριακές περιοχές, απελευθερώνοντας έτσι τις απαραίτητες δυνάμεις που θα σταλούν στην πρώτη γραμμή. Σύμφωνα με μια άλλη επιλογή, οι ίδιοι οι Γάλλοι στρατιωτικοί μπορούν να λάβουν θέση απευθείας στα χαρακώματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments