Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Ο Ξάνθος Πάτμου «φωνάζει παρών»! (pics)

Ο Ξάνθος Πάτμου «φωνάζει παρών»! (pics)

0
2
Dodekanisos

Με όραμα και φιλοδοξίες για την πραγματοποίηση μιας πολύ καλής πορείας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ξάνθος Πάτμου. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να «χτυπήσει» την πόρτα της ανόδου στη «μεγάλη» κατηγορία της Δωδεκανήσου. Είναι κάτι που μόνο εύκολο δεν πρέπει να θεωρείται πάντως, δεδομένου πως πρέπει να ξεπεραστούν πολλά οικονομικά εμπόδια. Ο Ξάνθος έχει πολύ δύσκολες μετακινήσεις και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στην Πάτμο.
«Έχουμε υψηλούς στόχους»
Μιλώντας στο news12, ο πρόεδρος του συλλό9γου Χριστόδουλος Γρύλλης είπε:
«Η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους. Όμως θα πρέπει πάνω απ’ όλα να λύσουμε το οικονομικό θέμα. Δυστυχώς ο Δήμος δεν μπορεί πλέον να μας βοηθήσει. Προσπαθούμε να βρούμε άλλες λύσεις. Έχουμε το δυσκολότερο έργο απ’ όλες τις ομάδες, δεδομένου πως οι συγκοινωνίες από και προς την Πάτμο είναι πάρα πολύ δύσκολες. Θέλουμε 13.000 ευρώ μόνο για τα ταξίδια μας φέτος, ποσό που όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ μεγάλο. Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι είναι ικανό για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει»
Ουσιαστικές μετεγγραφές
Ο Ξάνθος έχει κάνει τρεις ουσιαστικές μεττεγραφές οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα . Αποκτήθηκαν οι Μανώλης Μαραμπελιώτης από την ΑΕ Λέρου, Μιχάλης Γαμπιεράκης από τον ΑΟ Γλυφάδας (κατάγεται από την Πάτμο) και Νίκος Ζαμπέλης από το ΑΟ Βαθύ. Προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Λαθουράς ο οποίος έχει και δίπλωμα γυμναστή. Κατάγεται από την Αθήνα. 
Στην «πρώτη» του Ξάνθου ήταν παρών και ο παράγοντας Δήμος Λουϊζίδης ο οποίος απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα τις διακοπές του στην όμορφη Πάτμο. Εξάλλου, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου. Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Πάτμου. Το news12 σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση μέσω ορισμένων φωτογραφιών που δημοσιεύουμε.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/b_katigoria/ksanthos_patmou/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments