Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Κόσμος μπορεί να κρατήσει το ”νήμα΄΄ της ζωή του τεντωμένο

Ο Κόσμος μπορεί να κρατήσει το ”νήμα΄΄ της ζωή του τεντωμένο

0
DSCN2489
Dodekanisos
Τα μαύρα σύννεφα πάνω από το Διαγόρα ξαναέκαναν την εμφάνιση τους…. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Διαγόρα  ήταν αυτοί που το καλοκαίρι πήραν την ευθύνη στα χέρια τους και  ανέλαβαν  να βγάλουν εις πέρας  το δύσκολο έργο των Play off. Αυτοί ήταν και ο λόγος που η ομάδα υπάρχει ακόμα αφού ο Διαγόρας είναι το σπίτι που έδωσε καταφύγιο και κράτησε ζεστά τα όνειρα τους. Βέβαια η θύρα 6 έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό τον αγώνα δρόμου και η θύρα 6 είναι που κινεί τα νήματα και προσπαθεί να δώσει λύσεις στα ζητήματα που πνίγουν το σύλλογο. Αύριο για ακόμη μια φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα μπουν στο γήπεδο φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και με την ελπίδα να μη χρειαστεί να τη βγάλουν…. Μια φανέλα για την οποία μάτωσαν ….μια φανέλα που από μικροί έπαιρναν αγκαλιά κάθε βράδυ πριν κοιμηθούν και έκαναν όνειρα… η φανέλα αυτή που φυλάκιζε τα όνειρα τους  έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο φυλακτό … Ελπίζουν λοιπόν η ιστορία αυτής της φανέλας να γίνει η αιτία για να κρατηθεί η ομάδα ζωντανή παρακαλώντας ένας – ένας και όλοι μαζί αυτό να μην είναι το τελευταίο τους παιχνίδι… Πονάει πολύ όταν συνειδητοποιείς πως η φανέλα αυτή που κάποτε σου έδινε το κίνητρο να ονειρευτείς, τώρα βάζει ‘’ταφόπλακα’’ στα όνειρα σου… Είναι μικρά παιδιά γεμάτα ζωή και αναγκάστηκαν να ωριμάσουν πριν την ώρα τους και αποκτήσουν νοοτροπία επαγγελματία ποδοσφαιριστή… οπότε είναι και φυσικό -πλέον-, να σκέφτονται ακόμα περισσότερο το μέλλον τους.

Ο Διαγόρας είναι έτοιμος να δώσει αύριο ένα ακόμη παιχνίδι με την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών… Τα μέλλον των παιδιών αυτών  ‘’κρέμεται’’ από μια κλωστή που κρατάμε τεντωμένοι εμείς… ας βάλουμε λοιπόν στην άκρη κάθε εγωισμό, κάθε κακή σκέψη, κάθε προκατάληψη  και ας δώσουμε το παρών σε αυτή την αναμέτρηση συμβάλλοντας έτσι με τον οβολών μας σε μια προσπάθεια ζωτικής σημασίας. Αυτά τα παιδιά έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση μας αφού δυστυχώς βλέπουμε ότι το ηθικό τους έχει κλονιστεί … όμως μη ξεχνάμε πως είναι άπειρα και κυρίως παιδιά  με λεπτές ισορροπίες στο ψυχικό τους κόσμο… όπως εύκολα απογοητεύονται , εύκολα μπορούν να ανέβουν και να δείξουν τις πραγματικές του δυνατότητες. Ελάτε να τους χειροκροτήσετε να τους βοηθήσετε να βγάλουν το ταλέντο τους, το πάθος τους και να διεκδικήσουν την νίκη που θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα. Βοηθήστε τους να δείξουν σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι ο Διαγόρας είναι παρών και θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη και σε όσα παιχνίδια χάνει ότι πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι του.
Ας πάρουμε απόφαση το Στάδιο Διαγόρας να γίνει έδρα. Βοηθήστε όσοι μπορείτε την θύρα 6 που είναι πάντα στο γήπεδο. Μην ξεχνάτε ότι όταν παίζουν στην έδρα τους  δεν μιλάμε πλέον για 11 εναντίων 11. Μπαινει στο γήπεδο ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας, παίκτης που δίνει στους υπόλοιπους 11 ταχύτητα, τεχνική, πάθος, ψυχολογία, δύναμη, αποφασιστικότητα, καθαρή σκέψη…
Αν τα έχουν αυτά αύριο θα μιλάμε για την πρώτη νίκη του Διαγόρα με τα 11\11 των παικτών του να είναι από το νησί της Ρόδου στα πλαίσια της football league…..
Όσοι πιστεύετε σε αυτά τα παιδιά δώστε λοιπόν το παρόν και το χειροκρότημα σας στο γήπεδο…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments