Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Κλεάνθης απαντάει στον Αλεξανδρίδη

Ο Κλεάνθης απαντάει στον Αλεξανδρίδη

4
kleanthis oloi
Dodekanisos

Απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής Στάθης Αλεξανδρίδης στο news12 δίνει σήμερα ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητέ φίλε Στάθη προσπαθήσαμε το διαζύγιο μεταξύ μας να είναι όσο πιο καλό γινότανε ώστε να μην εκθέσουμε της συμπεριφορές σου κατά την διάρκεια της σαιζόν. Πειθαρχικά παραπτώματα παρά πολλά, οι σχέσεις σου με συμπαίχτες κάκιστες, προσβολές προς τους προπονητές και το σωματείο παρά πολλές αλλά δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε μόνο κακό θα σου κάνουν και τίποτα άλλο. Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ σε ότι είχαμε συμφωνήσει το καλοκαίρι ήταν συνεπείς, αν πρόσφερες η όχι και ο τρόπος που το έκανες είναι άλλη υπόθεση, αν πρέπει κάποιος να πει ευχαριστώ είσαι εσύ, για αυτά που σου έχει προσφέρει το σωματείο μας. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον ΚΛΕΑΝΘΗ πρέπει να έχουν ήθος και να υπάρχει μια σχέση αλληλοεκτίμησης ανάμεσα σωματείου και αθλητή οι υπόλοιποι δεν ανήκουν στην οικογένεια του ΚΛΕΑΝΘΗ ,εσύ έθεσες τον εαυτό σου εκτός με την συμπεριφορά σου, δεν σε διώξαμε εμείς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Αγνωστος
Αγνωστος
7 years ago

Ο Αλεξανδριδης ηταν ενας απο αυτους που προσφερε θεαμα σε καθε αγωνα !Κριμα για τον ΚΛΕΑΝΘΗ που ηταν αναξιος να κρατησει εναν τετοιο ΠΑΙΚΤΗ ..
Φιλε ΣΤΑΘΗ οσο κ αν σε προσπαθουν να σε λασπωσουν, εχεις αποδειξει ποιος εισαι !

PIRATIS
PIRATIS
7 years ago

ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ?ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!

piratis
piratis
7 years ago

ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΗΘΟΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΗ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΣΠΩΣΕΤΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ ΤΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΧΑΛΑΣΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΞΕΓΛΥΦΤΕΣ!

piratis
piratis
7 years ago

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΗΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ? ΑΝΤΕ ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ!