Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο …καλπασμός της Ρόδου συνεχίζεται

Ο …καλπασμός της Ρόδου συνεχίζεται

0
Dodekanisos

Ασταμάτητη η Ρόδος πέρασε εύκολα από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων όπου επικράτησε με 6 – 0 του Ορφέα και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των «ελαφιών» που δεν συνάντησαν δυσκολίες ώστε να φθάσουν στην επικράτηση.

Στο 18’ ο Τσικούρης ανέτρεψε τον Γεωργίου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπίσα. Ο Καστανάκης απόκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε στον Μπίσα που με νέο σουτ έκανε το 0 – 1.
Στο 29’ ο Κιοσέογλου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά σχεδόν (από τα 25 μετρά) και έκανε το 0 – 2.
Στο 38’ ο Χατζηπέτρος έκανε ένα δυνατό σουτ λέξω από την περιοχή, ο Καστανάκης απόκρουσε αλλά ο Τσουλάκος πρόλαβε τους αμυντικούς και έκανε το 0 – 3.
Στο 55’ μετά από σύγχυση στην ‘άμυνα του Ορφέα ο Καντιμοίρης με πλασέ έκανε το 0 – 4.
Στο 62’ ο Κιοσέογλου από τα δεξιά και κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ εκτέλεσε φάουλ, ο Καντιμοίρης με κεφαλιά πάσα από το πίσω δοκάρι βρήκε τον Αμανατίδη ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0 – 5.
Στο 89’ ο Γεωργίου μπήκε από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Κιοσέογλου με πλασέ έκανε το 0 – 6.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Αναστασοπούλου, Λυριστής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΟΡΦΕΑΣ: Καστανάκης, Τσικούρης (82’ Γιαννόπουλος), Τσακίρης, Αντωνιάδης, Μαγιόγλου, Δαφερέρας (52’ Μύλο), Τζοβαλίν, Λουκίσσας. Στεργιόπουλος (73’ Κουτσούκος), Κόκα, Μαχραμάς (65’ Αυγουστάκης)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος (65’ Μόσχος), Λαζάρου, Κρητικός, Κιοσέογλου, Τριχάκης (14’ λ.τ. Ρίκκα), Μπίσα, Κώστα (69’ Δημητριάδης), Τσουλάκος (52’ λ.τ. Αμανατίδης), Γεωργίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments