Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Ο κ. Αυγενάκης δεν θέλει να δώσει λύση!»

«Ο κ. Αυγενάκης δεν θέλει να δώσει λύση!»

0
Dodekanisos

Λάβρος κατά του Λευτέρη Αυγενάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα», ήταν με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 98.6 FM, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος Αντώνης Μαρτίνης! Από τις «βολές» του δεν την γλίτωσε και ο Λεωνίδας Λεουντσάκος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος αλλά και ο …Ολυμπιακός τον οποίο φωτογράφισε. Ο κ. Μαρτίνης μεταξύ άλλων επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Δεν κατάλαβα γιατί την πρόταση των 11 (Σούπερ Λιγκ 2) την έστειλε ο κ. Λεουτσάκος μαζί με την πρόταση των 22 (Φούτμπολ Λιγκ). Για να μπερδέψει τον κ. Αυγενάκη; Μπορεί η συνεδρίαση η δική μας να ήταν άτυπη, όμως έγινε κατόπιν δικής του πρόσκλησης. Το ότι εμφάνισε και την άλλη πρόταση των “11”, το έκανε για να θολώσει το τοπίο και να μη γίνει τίποτα. Γι’ αυτό φώναζα στην τηλεδιάσκεψη πως έπρεπε στον κ. Αυγενάκη να πάει μία πρόταση που να λέει πως εγώ (σ.σ. κ. Λεουτσάκος) δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα γιατί έχω μπλέξει με παλαβούς… Έτσι ο κ. Αυγενάκης θα έπαιρνε αυτός την απόφαση γιατί η λίγκα δεν θα μπορούσε να την πάρει. Γιατί παίζεται αυτό το παραμύθι, δεν μπορώ να καταλάβω».

Αναφερόμενος στον κ. Λεουτσάκο είπε και τα εξής:
«Είμαι με τους 22 και εγώ ψηφίζω υπέρ της πλειοψηφίας, για μία Β’ Εθνική δύο ομίλων. Ξεκάθαρα αυτό είπε. Αυτά που μας είπε μετά είναι παραμύθια της χαλιμάς. Δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί. Εάν ο κ. Λεουτσάκος είναι εκεί για να εξυπηρετεί τη Σούπερ Λιγκ, να μας το πει για να πάμε κι εμείς στα σπίτια μας».

Για τον κ. Αυγενάκη τόνισε:
«Πιστεύω πως ο κ. Αυγενάκης δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα. Χθες τον επισκέφτηκαν κάποιοι βουλευτές. Ένας ήταν από τα Δωδεκάνησα. Τους είπε πως η ΕΠΟ δεν έχει δικαιοδοσία να παίρνει αποφάσεις. Ούτε να εισηγείται. Μάλιστα, στους βουλευτές εμφάνισε κι έναν νομικό του υπουργείου για να επιβεβαιώσει αυτά που τους έλεγε. Με λίγα λόγια έπεισε τους βουλευτές ότι έχει δίκιο»

Στην ερώτηση αν το αίτημα για δύο ομίλους στηρίζεται από την ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, τον κ. Διακοφώτη ο κ. Μαρτίνης είπε: «Ο κ. Διακοφώτης στηρίζει το αίτημα μας για μία ενοποιημένη Β’ Εθνική των δύο ομίλων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πρόεδρος στην ΕΠΟ. Αν ήταν πρόεδρος ο κ. Γραμμένος θα έπρεπε να βγει και να πει πέντε πράγματα για να τελειώνουμε. Όλοι ήξεις αφίξεις για να καλύπτουν το λιμάνι του Πειραιά…»

Η απομαγνητοφώνηση έγινε από το https://www.thenewspaper.gr/

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments