Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Ιάλυσος απαντάει στον ΠΑΟ Βάρδας

Ο Ιάλυσος απαντάει στον ΠΑΟ Βάρδας

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντάει στα όσα υποστήριξε νωρίτερα ο ΠΑΟ Βάρδας, εξέδωσε η διοίκηση του Ιάλυσου. Αναλυτικά:

”Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας, που μεταξύ άλλων αναφέρεται στη φιλοξενία που παρείχε η ομάδας μας. Κύριοι της Βάρδας, είστε το μοναδικό σωματείο που ήρθε στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο «Οικονομίδειο» και εξέφρασε παράπονα για τη φιλοξενία. Αναφέρεστε στο πειθαρχικό κομμάτι και στο γεγονός πως η ομάδα σας παρατηρήθηκε με επτά κίτρινες κάρτες, ωστόσο όποιος βρέθηκε στο γήπεδο, είδε πως οι επτά κάρτες ήταν λίγες, καθώς έπρεπε να τελειώσετε την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές. Αυτά όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Για το θέμα της φιλοξενίας, αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα σας ήταν αρκετά προκλητική με το να βρίζει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ειδικά ο ποδοσφαιριστής με τον αριθμό 9 (Μικελάτος) είχε ανοίξει διάλογο με την εξέδρα, ενώ ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού, πέταξε μπουκάλια προς τους φιλάθλους του Ιάλυσου. Η ανακοίνωση σας για την οποία λυπούμαστε αρκετά, αναφέρει επίσης, πως ο πρόεδρος μας σκαρφάλωσε επάνω στη φυσούνα. Μάλλον ο γενικός σας αρχηγός δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πρόεδρος του Ιάλυσου, και καλό θα είναι να ρωτήσει ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές του που έχουν περάσει από τα γήπεδα της Ρόδου, ώστε να γίνει σοφότερος. Τέλος εάν εσείς κάνετε πέντε ταξίδια το χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, να σας ενημερώσουμε πως οι ομάδες της Δωδεκανήσου, ταξιδεύουν δεκαπέντε φορές τον χρόνο, ενώ τα έξοδα διαιτησίας στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολλά περισσότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments