Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου O Αστέρας Παστίδας στην Α’ Κατηγορία

O Αστέρας Παστίδας στην Α’ Κατηγορία

0
Dodekanisos

Ο Αστέρας Παστίδας είναι η ομάδα που πήρε το τέταρτο εισιτήριο ανόδου για την Α’ Κατηγορία. Κέρδισε με το εντυπωσιακό 4 – 1 εκτός έδρας την Δόξα Καρδάμαινας και έτσι πανηγυρικά επιστρέφει στην κατηγορία των «μεγάλων» του νομού μας. Οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη ήταν πιο ουσιαστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κυρίως στην επανάληψη όπου σημείωσαν τα τρία από τα τέσσερα τους τέρματα.
Ο Στάππας στο 9΄ έκανε το 0 – 1αλλά στο 23’ ο Καράλιαμης από κοντά έκανε το 1 – 1. Στο 61’ ο Τομάζος πέτυχε το 1 – 2 και στο 75’ ο Στάππας έκανε το 1 – 3. Το τελικό 1 – 4 διαμόρφωσε ο Λιαμής με σέντρα (η μπάλα κόντραρε στον Καράλιαμη).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Πατσιαούρας, Καραμούτας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΟΞΑ: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτου, Κόμπος, Καράλιαμης, Κουρζής, Μποιλής (84’ Καλούδης), Γιάννης Πής, Βισαρίων Πης (77’ Κατσαρός), Τσέλα (64’ Πόγιας), Χατζηαντωνίου, Πανόπουλος (73’ Μουνούχος)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Αυγενικού, Καρύδης, Αλαβάνος (67’ Μαν. Λιαμής), Λεωνίδου (55’ Μιχ. Λιαμής), Αλιάϊ, Μοσχής, Πατηνιώτης, Στάππας (88’ Αμντουλάϊ), Τομάζος (82’ Κόρα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments