Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ο Αστέρας είναι μέσα στην καρδιά μου!»

«Ο Αστέρας είναι μέσα στην καρδιά μου!»

0
Dodekanisos

Για τις στιγμές που έζησε στο παρελθόν με τον Αστέρα καθώς και για τα συναισθήματά του με αφορμή την χθεσινή του βράβευση στο γήπεδο Μασάρων μίλησε στο news12 o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λευτέρης Σταυρής. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία του Αστέρα την περίοδο 1996-97 που ήταν ο προπονητής της ομάδας η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας αήττητη και με εξαιρετικό συντελεστή σε επίθεση και άμυνα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Αστέρας είναι μέσα στην καρδιά του.

Σχετικά με την χθεσινή βράβευση:

«Με είχαν ενημερώσει τα παιδιά του Αστέρα πριν από λίγο καιρό ότι θα γίνει μια τιμητική εκδήλωση για μένα και τον τέως πρόεδρο του Αστέρα της ποδοσφαιρικής περιόδου 1996-97, με αφορμή την εκπληκτική πορεία της ομάδας τότε, όταν ανέβηκε από την Β΄ στην Α΄ Κατηγορία αήττητη και με την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Τα παιδιά θεώρησαν ότι και εγώ είχα προσφέρει στο σύλλογο και θέλησαν να με τιμήσουν».

Αναφερόμενος στα συναισθήματα που ένιωσε πρόσθεσε:

«Βρέθηκα λοιπόν εχτές στα Μάσαρι. Η βράβευση έγινε στο ημίχρονο του παιχνιδιού Αστέρας – Ευκλής που κέρδισε με 3-0 ο Αστέρας. Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα για εμένα διότι παρακολουθούσα την ομάδα όποτε είχα χρόνο, αλλά εχτές που βρέθηκα εκεί  είδα ανθρώπους που είχα 15 και 20 χρόνια να τους συναντήσω. Εκεί βρέθηκαν και κάποια παιδιά από τις Καλυθιές όπως ο Σταμάτης Χατζηνικόλας, ο Σάββας Σαββούλης, ο Αντώνης Κώστας και ο Αργύρης Παπαδιός τους οποίους και ευχαριστώ που με τίμησαν με την παρουσία τους».

Για το αν ο Αστέρας κατέχει μια θέση στην καρδιά του:

«Οπωσδήποτε στο πέρασμά μου από τα Μάσσαρι έκανα πάρα πολύ καλούς φίλους. Ο Αστέρας Μασάρων σίγουρα κατέχει μια θέση στην καρδιά μου. Τα Μάσαρι είναι δεύτερο χωριό μου και αυτό φαίνεται όταν πηγαίνω στο χωριό, ο τρόπος που με υποδέχονται εκεί. Οπότε ο Αστέρας είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται μέσα μου. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ, πέρασα κάποια χρόνια εκεί, πολύ όμορφα και το δείχνουν με τις πράξεις τους οι άνθρωποι εκεί».

Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που κατά το παρελθόν συνεργάστηκα μαζί τους. Τα παιδιά της περιόδου εκείνης διότι χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε αυτή την πολύ καλή πορεία. Επίσης ευχαριστώ τους ανθρώπους που με τίμησαν. Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, χρόνια πολλά και ο Αστέρας να επιστρέψει στην Α΄ Κατηγορία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments