Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ο ΑΣ Δωδεκάνησος στην Ευρωλίγκα!

Ο ΑΣ Δωδεκάνησος στην Ευρωλίγκα!

0
dodekanisos afisa
Dodekanisos

Το μεγάλο βήμα είναι γεγονός… Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης στο μπάσκετ με καρότσι. Η ροδίτικη ομάδα θα πάρει μέρος στην Ευρωλίγκα και από 6 έως 8 Μαρτίου 2015 θα πρέπει να βρίσκεται στη Yalova της Τoυρκίας, προκειμένου να συμμετάσχει στους ομίλους της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος γίνεται η πρώτη δωδεκανησιακή ομάδα που θα πάρει μέρος σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μάλιστα ενημερώθηκε για τους αντιπάλους του, αφού έγινε η κλήρωση των ομίλων. Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την τουρκική Yalova, τη λιθουανική Kaunas, τους London Titans από την Αγγλία και την ισπανική Bilbao. Η Eυρωλίγκα είναι η πρώτη τη τάξει διοργάνωση για το μπάσκετ με αμαξίδιο. Η τελευταία φορά που ελληνική ομάδα συμμετείχε στην Eυρωλίγκα, ήταν το 2009 και το επίπεδο της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι δυο σε καθημερινή βάση, με έναν αγώνα για κάθε ομάδα το πρωί και ένα το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελική φάση προκρίνονται οι πρώτοι από κάθε όμιλο

A’ ΟΜΙΛΟΣ: Μέγας Αλέξανδρος (Ελλάδα), Brno (Τσεχία), Konstansim (Πολωνία), Barsa (Ρωσία), Vareze (Ιταλία)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Α.Σ. Δωδεκάνησος (Ελλάδα), Yalova (Τουρκία), Kaunas (Λιθουανία), London Titans (Αγγλία), Bilbao (Ισπανία)
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Albacete (Iσπανία), Only Friends (Ολλανδία), Bergamo (Ιταλία), Kardemir Karabuk (Τουρκία)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments