Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ο Άρης είναι οικογένεια!»

«Ο Άρης είναι οικογένεια!»

0
mallios kostas
Dodekanisos

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επιστροφή του στον Άρη Αρχαγγέλου έκανε μέσω του news12 ο Κώστας Μάλλιος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ χαρούμενος που θα ξαναφορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και πως ο Άρης είναι πάνω απ΄όλα οικονένεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη που με ξαναφέρνει σε αυτή την ιστορική ομάδα, όπως και τον κόσμο όμως που μου δείχνει ακόμη την αγάπη του και έτσι μπορώ να είμαι πιο δυνατός και να προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω και θα δώσω τα πάντα για να είναι η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και κάποια στιγμή ίσως να μπορέσω να εκπληρώσω και την επιθυμία μου, που είναι το πρωτάθλημα με τον Άρη. Θέλω πάνω απ όλα, όλα τα παιδιά της ομάδας αλλά και τα άλλα παιδιά των ομάδων να έχουν πάνω απ΄ολα υγεία.
Επίσης ο Άρης για μένα είναι οικογένεια γι αυτό και επέλεξα να ξαναγυρίσω, ελπίζω όλα να πάνε καλά και όπως είπα και πριν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια , με υπομονή, δουλειά και ότι άλλο χρειαστεί να καταφέρουμε αυτό που και εμείς αλλά και κόσμος του Άρη θέλει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments