Αρχική Αθλητικά νέα Ο Α.Σ. Αρένα ανακοίνωσε την συνεργασία με την Βελούδου Γεωργία!

Ο Α.Σ. Αρένα ανακοίνωσε την συνεργασία με την Βελούδου Γεωργία!

0
Dodekanisos

Την συνεργασία με την ψυχολόγο Γεωργία Βελούδου ανακοίνωσε ο Α.Σ. Αρένα, για την υποστήριξη των παιδιών αλλά και των γονέων. Επίσης είναι αθλήτρια καλαθοσφαίρισης και προπονήτρια στον Γ.Σ. Διαγόρα. Η ανακοίνωση :

 ”Η ακαδημία μας, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για πολύπλευρη υποστήριξη των παιδιών – αθλητών της από εξειδικευμένους επιστήμονες, προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας με την Γεωργία Βελούδου, κλινική ψυχολόγο, η οποία θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας κάθε Παρασκευή 16:30-17:30 για να παρακολουθεί τις προπονήσεις των αθλητών μας, να συζητά με τους γονείς και να παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη, ενώ έχει εξασφαλιστεί ειδικός χώρος όπου θα μπορούν να γίνονται συναντήσεις με παιδιά και γονείς της ακαδημίας μας, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Λίγα λόγια για την κ. Γεωργία Βελούδου: Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και απόφοιτη Μεταπτυχιακού τίτλου Κλινικής Ψυχολογίας. Παράλληλα, είναι αθλήτρια καλαθοσφαίρισης και προπονήτρια καλαθοσφαίρισης αναπτυξιακών ηλικιών (στον Γ.Σ. Διαγόρα). Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε σχολικές δομές ως ψυχολόγος, παρέχοντας συμβουλευτική, αξιολόγηση αναγκών και υποστήριξη σε μαθητές/τριες και τις οικογένειές τους.
Ο αθλητισμός και η ψυχολογία είναι δύο τομείς που συνδέονται άρρηκτα και για αυτό το λόγο προσδοκούμε ότι η παρουσία της κας. Βελούδου θα συμβάλλει σημαντικά στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και στην καθοδήγηση των γονέων που ανήκουν στην ακαδημία μας. Γεωργία, καλώς όρισες στην οικογένεια του ΑΡΕΝΑ και σου ευχόμαστε καλή αρχή στη νέα αυτή συνεργασία μας”!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments