Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ντροπιαστική ήττα για την ΑΕ Κω

Ντροπιαστική ήττα για την ΑΕ Κω

0
ae_kos_3
Dodekanisos
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το 2012 για την Α.Ε Κω αφού οι “βυσσινί” ηττήθηκαν με το βαρύ 8-0 στην Αγία Παρασκεύη γράφοντας έτσι μια απ’τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού η Α.Ε Κως ήταν σαν να μην πήγε στο γήπεδο με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τα αρκετά ατομικά λάθη της ομάδας και να καταφέρνουν μέχρι το 60ο λεπτό να έχουν φτάσει το σκορ στο 6-0,χάνοντας μάλιστα και πέναλτι αλλά και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Οι “βυσσινί” προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν παρα τις ευκαιρίες που δημιούργησαν να σκοράρουν και έτσι το 8-0 ήρθε φυσιολογικά μέχρι το τέλος.
Τα γκολ πέτυχαν οι Τζίτζης (2),Ζυγούρης (2),από ένα οι Καραίνδρος Δ.,Σκαβάρας, και Τσοχαντάρας ενώ πέτυχε και ένα αυτογκόλ ο Τσάτσα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της κα.Αντωνίου αλλά και των βοηθών της Ρούντο και Μαυρουδή.
Αγία Παρασκευή: Ντούσης, Δελάρδας (60′ Κατσιούλης), Μειμάρογλου, Στρατής, Βαμβακέρης, Καραίνδρος Γ.,Τζίτζης (53′ Σκαβάρας), Ζυγούρης, Τσοχαντάρης, Γκουντελίτσας (53′ Καράντζαλης), Καραίνδρος Δ.
Α.Ε Κως
: Σανταμούρης, Οικονόμου, Ιωαννίδης (39′ Αναστασιάδης), Χατζηαντωνίου (46′ Σιώμος), Τσάτσα, Ακριτίδης, Φυτάς, Εμμανουήλ, Πης, Αγγελόπουλος (46′ Σταματίου), Μαργαρίτης

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments