Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ντέρμπι με τα όλα του στα Μάσαρη

Ντέρμπι με τα όλα του στα Μάσαρη

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Μασσάρων, ο τοπικός Αστέρας και ο Εθνικός Αρχίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις. Όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα μιας και παρακολούθησαν ένα παιχνίδι όπου η μπάλα ανεβοκατέβαινε από την μια περιοχή στην άλλη, ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να αποκτήσει τον έλεγχο όμως σύντομα οι παίκτες του Αλέξη Κολιάδη, ισορρόπησαν και άρχισαν να γίνονται και αυτοί δραστήριοι επιθετικά. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό ενώ ανέβηκε και άλλο στην επανάληψη όπου οι παίκτες και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ικανοποίησαν τον κόσμο.

Τα γκολ
Στο 35’ μετά από μονομαχία του Ζωάννου με τον Κανελλόπουλο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Δημήτρης Ατσικνούδας «είδε» πέναλτι με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πάντως έντονα καθώς θεωρούν ότι δεν υπήρχε κάτι. Τελικά την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπιγκό ο οποίος και έκανε το 0 – 1.
Στο 60΄ ο Δημητριάδης πήρε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή (μετά από πάσα του Μ. Χατζημανώλη) και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Μαυρουδής, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κώστα, Α. Χατζημανώλης, Κιλασίν, Ζωάννου, Μ. Χατζημανώλης, Σακαρέλης, Μουδάτσος, Φωτάρας, Δεληγιάννης (83’ Κορνεάνου), Δημητριάδης, Στεφανάκης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σκυλλάς, Πάλλας (67΄λ.τ. Παπανθύμου), Χατζηγεωργίου, Σ. Τσακίρης, Τ. Τσακίρης (59’ Τσοπανάκης), Μπόσινας, Μπιγκό, Νικολής, Φιάμπολης, Λυριστής (14’ λ.τ. Κανελλόπουλος), Φλεβάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments