Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νίκησε στη Φυλή

Νίκησε στη Φυλή

0
diagoras_digenis_filiko2
Dodekanisos
Σε μια φιλική αναμέτρηση που θύμησε… πρωτάθλημα, ο σύλλογος της Ρόδου επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής με 0-1 σκορ του τοπικού Θρασύβουλου. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή στο 35ο λεπτό, έπειτα από ασυνεννοησία μεταξύ του Κασμερίδη και των αμυντικών του. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν αρκετά δυνατοί, χάνοντας 3 κλασσικές ευκαιρίες (δυο ο Κανελλόπουλος και μια ο Παυλόπουλος) για να πετύχουν κάποιο γκολ. Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα καθότι οι δυο προπονητές, δοκίμασαν νέα σχήματα και πρόσωπα. Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Θρασύβουλου, έκανε ο Παπαναστασίου.
Η σύνθεση του Θρασύβουλου:
Κασμερίδης, Κόλτζος, Σύρος, Παναγιωτάκος, Βασιλείου, Κακαράς, Καρλόπουλος, Καννελόπουλος, Ψιάνος, Σκόνσδρας, Κοντιζάς. Στην επανάληψη, αγωνίστηκαν και οι: Ανδριόλας, Καρράς, Καλαμιώτης, Ζώνας, Βαγγελής, Γεωργιάδης, Μπάτσι, Βλάχος, Νικολάου, Μουκίδης, Παπαναστασίου, Νυφαδόπουλος.
Η σύνθεση του Διαγόρα:
Πονηρός, Παπαδημτρίου, Μουσταφίδης, Μπακάλης, Μαριεττάκης, Καρπαθάκης, Φαμπίνιο, Ράγιτς, Βουκαϊλοβιτς, Πουλόπουλος, Χατζηκοσμάς.


πηγή:
www.mikriliga.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments