Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκησε αλλά δεν αναρριχήθηκε

Νίκησε αλλά δεν αναρριχήθηκε

0
DSCN7707
Dodekanisos
O Ατρόμητος κέρδισε τον Νηρέα με 1-0 , αλλά δε κατάφερε να ΄΄κλέψει” τη δεύτερη θέση από τον Ιάλυσο 97΄που κέρδισε τον Δαμάγητο και διατήρησε τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά οι παίχτες του Ατρόμητου στη συνέχεια ισορρόπησαν το ματς και άρχισαν τις επικίνδυνες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ χωρίς ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο  να επιτευχθεί κάποιο γκολ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν με πάθος τη μπάλα και πολύ γρήγορα ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Σαρίκα που χαρίσε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του αφού άλλο γκολ δε σημειώθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα . Πάντως ο Νηρέας στα τελευταία λεπτά του αγώνα έχασε δύο , τρεις καλές ευκαιρίες  για να ισοφαρίσει, αλλά ο τερματοφύλακας των αντιπάλων με σωτηρίες επεμβάσεις διατήρησε  το σκορ. Τέλος το παιχνίδι στιγμάτισαν οι τρεις κόκκινες κάρτες  μια στον Γκινή(απευθείας κόκκινη στο 81΄) που βρισκόταν στο πάγκο γιατί έβρισε φίλαθλο, μια στον Γιαννικάκη( απευθείας κόκκνη 91΄) για τι εξύβρισε αντίπαλο και μία στον Πάλλα( 2η κίτρινη 92΄) για αντικανονικό παίξιμο.

Φάσεις/γκολ

2′ Μετά από σέντρα του Μεγαλούδη, ο Γεωργαντάς Κ. έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

20΄Ο Χατζηδιάκου από θέση τετ- α- τετ δε μπόρεσε να νικήσει τον Τσίκκη  και στην επαναφορά της μπάλας ο Γεωργαντάς Κ. με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

29΄Ο Παπαχριστοδούλου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή  και ο Ορφανός Θ. δε μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

39΄Ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια πέρασε το μακρινό σουτ του Χατζηδιάκου .

45΄Ο Γεωργαντάς Κ. επιχείρησε σουτ από πλάγια θέση  το οποίο πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσίκκη.

49΄ Ο Σαρίκας με σουτ μέσα από την περιοχή ‘’κρέμασε’’ τον Τσίκκη κάνοντας το 0-1.

52΄Από μπαλιά του Ζούρδη Μερκ. , ο Σταυλάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Καρίκης έκλεισε σωστά τη γωνία του.

53΄Ο Αλευρόπουλος εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει ξυστά από το δεξί δοκάρι του Καρίκη.

63΄Ο Χωματάς έβγαλε με κάθετη μπαλιά τον Σταυλά  στην επίθεση, με τον Καρίκη να βγαίνει να μαζέψει τη μπάλα η οποία του έφυγε από τα χέρια αλλά πρόλαβε και ‘’μάζεψε’’ πριν προλάβει να τη ‘’τσιμπήσει’’ ο επιθετικός και να σκοράρει.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Σταυλάς, Ζούρδης Μερκ., Ορφανός Θ. και από τους φιλοξενούμενους οι Σαρίκας, Γεωργαντάς Κ. , Μεγαλούδης και Χατζηδιάκου.

Παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία του Αντωνά, χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Φιλιππάκου και Ροδίτης.

Νηρέας: Τσίκκης, Χατζηφούντας, Αλευρόπουλος, Ζούρδης Φ., Ζούρδης Μερκ., Γιαννικάκης, Τουρνάς, Ορφανός Θ.(79΄Χωματάς), Σταυλάς, Παπαχριστοδούλου, Ζούρδης Μιχ.

Ατρόμητος Δ.: Καρίκης, Παρτσακουλάκης, Πάλλας, Μεγαλούδης(83΄Πετράς), Χατζηδιάκου(71΄Σάββας), Γεωργαντάς Κ., Γεωργαντάς Ν., Σαρίκας(63΄Κοσμάς), Αρφαράς, Φλεβάρης, Παστός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments