Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Νικηφόρο φινάλε για τη Ρόδο (pics)

Νικηφόρο φινάλε για τη Ρόδο (pics)

0
1
Dodekanisos

Με νίκη έκλεισε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ρόδος η οποία νίκησε τους Ιππότες με σκορ 4-2 σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» για την 22η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ποιοτικά μέτριο. Εκτός από τα δύο γκολ που μπήκαν το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14’ ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι στο 40΄. Η επανάληψη είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Οι παίκτες από την Παλιά Πόλη μπήκαν πιο δυναμικά όμως από το 55’ και μετά η Ρόδος βελτιώθηκε και ισορρόπησε το παιχνίδι. Οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα στο 66’ για να ισοφαρίσουν οι Ιππότες ένα λεπτό αργότερα. Στο 77΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλο ένα τέρμα και το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 84’ με πέναλτι.
Φάσεις και γκολ:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης έγινε στο 5΄ με χλιαρό σουτ του Φερχάτι που κατέληξε στην αγκαλιά του Πόγια. Στο 7΄ μετά από κόρνερ του Διακανθού, ο Περαντινός κάνει σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Στεφανίδης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ). Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 13’ όταν μετά από πάσα του Διακανθού ο Στεφανίδης σούταρε (άουτ). Οι Ιππότες άνοιξαν το σκορ στο 14’ με ωραίο γκολ του Φερχάτι. Στο 40’ ο Πολυταρίδης κέρδισε πέναλτι και ο Στεφανίδης από τα 11 μέτρα ισοφάρισε (1-1).
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στο 50’ Ο Χότζα επιχείρησε σουτ και ο Πόγιας απέκρουσε δύσκολα. Στο ίδιο λεπτό ήταν η σειρά του Σιαπέρα να δοκιμάσει το πόδι του, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ο Πολυταρίδης στο 66’ κάνει το 2-1 ενώ στο 67’ ο Σιαπέρας με φανταστικό γκολ φέρνει τον αγώνα ξανά στα ίσα (2-2). Στο 72΄οι γηπεδούχοι προσπαθούν να αντιδράσουν με σουτ του Τσιλιμίγκα (άουτ). Τελικά τα «ελάφια» κατάφεραν να πετύχουν γκολ χάρη σε σουτ του Περαντινού στο 77’ κάνοντας έτσι το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γρύλλης.
Από την ομάδα της Ρόδου καλύτεροι ήταν οι Γρύλλης και Περαντινός. Από τους Ιππότες ξεχώρησαν οι Σιαπέρας και Γκούτσι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Διακοφιλιππής (Καραγιάννης, Αναστασοπούλου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Πόγιας (Μουχαμετάν) , Περαντινός, Τσιλιμίγκας, Μερκούρης (62’ Τσατταλιός), Κοτζιάς (51’ Κατσιμπράκης), Πελεκάνος, Διακανθός (79’ Λυκομέτη), Στεφανίδης (45’ Τρέχας), Ρόσσι (54’ Γανωτάκης), Γρύλλης, Πολυταρίδης
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκαράς, Γκίνος, Σιαπέρας, Φερχάτι, Γκούτσι, Νικολής, Μανωλάκης, Κεζέρης, Αρέτογλου, Τσακίρης, Νάκο. Έπαιξε και ο Κόκολης

Παρασκευή Ματθαίου

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/ippotes_rodos_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments