Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη παραμονής για Καλυμνιακό

Νίκη παραμονής για Καλυμνιακό

0
kalimniakos2
Dodekanisos

Ένα γκολ που σημείωσε ο Κλειδαράς στο 70’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Καλυμνιακό με 1 – 0 επί του Κολοσσού Κάστρου σε σημερινό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι δεν έθελξαν με την απόδοση τους, όμως ήταν σαφώς πιο ουσιαστικοί από τους αντιπάλους τους. Αν μάλιστα ο τερματοφύλακας του Κολοσσού δεν βρισκόταν σε μεγάλη ημέρα, το σκορ θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν σε κανένα σημείο του ενενηνταλέπτου όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες προς την εστία του Ζερβού. Μετά από αυτό το νέο «τρίποντο», ο Καλυμνιακός αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.
Το μοναδικό γκολ λοιπόν σημειώθηκε στο 70’ όταν μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Κλειδαράς με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0).
Η σύνθεση του Καλυμνιακού:
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ζερβός, Κοτσάνης, Χατζηδάκης, Φράγκος, Κλάψης, Ηλιάδης, Κατσαρής, Τρικοίλης Γ. (65’ Ζεμπιλάς Αντ.), Χουρδάς Α. (80’ Τρικοίλης Σ.), Κοκκινίδης, Κλειδαράς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments