Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέα σημαντική μετεγγραφή για Διαγόρα!

Νέα σημαντική μετεγγραφή για Διαγόρα!

10
xeimonetos kostas
Dodekanisos

Με τη φανέλα του Διαγόρα θα αγωνίζεται τελικά τη νέα χρονιά ο Κώστας Χειμωνέττος! Ο νεαρός παίκτης που έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ηρακλή Μαριτσών στον “γηραιό”. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι “ερυθροκίτρινοι” είχαν κινηθεί για την απόκτηση του (με “ελευθέρας”) αλλά τελικά ο παίκτης κατέληξε στον Διαγόρα. Είναι σίγουρα μια ακόμα πολύ σημαντική μετεγγραφική κίνηση για τους “κυανέρυθρους”. Αναλυτικά και η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Χειμωνέτου, που θα ενισχύσει την ποδοσφαιρική ομάδα την περίοδο 2016-2017. Η οικογένεια του Διαγόρα, τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Αμπελαλε
Αμπελαλε
7 years ago

Παει για πρωταθλημα η διαγοράρα φέτος. Κατά τα άλλα εσείς στο news12 να ασχολείστε με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Δωδεκανήσου. Με τη Ρόδο μόνο να μην ξανασχοληθείτε. Δε σας θέλουμε, δε θέλουμε κανέναν. Κοιτάξτε το ρεπορτάζ του διαγόρα του ιαλυσου και των υπολοίπων και αφήστε τη ΡΟΔΟ για άλλους.

ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
7 years ago

ΑΓΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Αμπελαλε, ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΛΙ ΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ!!!!ΑΓΑΠΗΤΕ Αμπελαλε, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΚΡΠΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Η ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ!!ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ , ΟΤΙ ΕΔΩ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
7 years ago

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ!!!!ΞΑΝΑΜΑΓΕΙΡΕΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ!!ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ Αμπελαλε ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ??ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΠΩΝ??ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Αμπελαλε ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!

Αμπελαλε
Αμπελαλε
7 years ago

Δεν περίμενα να θιχτείτε τόσο. Προσωπικά ακολουθώ και είμαι παρών σε όλα τα γεγονότα της ομάδας μου είτε θετικά είτε αρνητικά από μωρό παιδί. Το ότι ήσουν παρών στο πρωτάθλημα στα μπαράζ στη φιέστα δεν μου λέει τίποτα ούτε θα σου πω μπράβο. Δουλειά σου είναι! Κουκούλα και μάσκα δεν φόρεσα ποτέ ούτε πρόκειται να φορέσω. Δεν πρεσβεύω αυτού του είδους τον αθλητισμό στον οποίο όλοι εσείς είστε μυημένοι και τον ξέρετε καλά.Επίσης δε με αφορά ούτε λίγο αν δε δημοσιεύεις τα σχόλιά μου. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη σου αρέσουν, δεν λαμβάνω στα σοβαρά την “απειλή” σου γιατί δε με αγγίζει. Αυτό που βλέπω εγώ είναι μια άνιση αντιμετώπιση των ομάδων. Δε μπορεί να έρχεται ένα όνομα στο νησί και συ να μου έχεις πρώτο θέμα τον Ακουσίλαο και τον Χειμωνέττο, και το άλλο να περνάει στα ψιλά γράμματα. Υποτιμάται η νοημοσύνη μας το καταλαβαίνεις και συ. Και τι θα πει ξαναμαγειρεμένη είδηση; Εγώ προτιμώ να ενημερώνομαι από το σάιτ σας, οφείλετε κάθε είδηση να την μεταφέρετε όπως της αρμόζει….

Αμπελαλε
Αμπελαλε
7 years ago

…και όχι όπως θέλετε εσείς επειδή θίχτηκε ο δημοσιογραφικός σας εγωισμός. Όνομα και στοιχεία μου δεν θα αναφέρω για ευνόητους λόγους, πες με δειλό. Περί δημοσίευσης σου απάντησα προηγουμένως. Ελπίζω να σε κάλυψα με την απάντησή μου αγαπητέ Ηλία. Καλή συνέχεια!

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
7 years ago

ΓΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΠΙΑ ροδος βρε χαμενοι!

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
7 years ago

[quote name=”Αμπελαλε”]Παει για πρωταθλημα η διαγοράρα φέτος. Κατά τα άλλα εσείς στο news12 να ασχολείστε με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Δωδεκανήσου. Με τη Ρόδο μόνο να μην ξανασχοληθείτε. Δε σας θέλουμε, δε θέλουμε κανέναν. Κοιτάξτε το ρεπορτάζ του διαγόρα του ιαλυσου και των υπολοίπων και αφήστε τη ΡΟΔΟ για άλλους.[/quote] kako paidi!!!!

ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΟΪΖΟΣ ΗΛΙΑΣ
7 years ago

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ.ΠΡΩΤΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΡΑΒΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.

players
players
7 years ago

Κοίτα να δεις που φέτος θα ξαναδούμε τιμωρία του ΔΙΑΓΌΡΑ και παίζουν και μόνοι τους φέτος και ανεβαίνουν χωρίς μπαράζ! Ε ρε γλέντια! !!

ntinos6
ntinos6
7 years ago

[quote name=”players”]Κοίτα να δεις που φέτος θα ξαναδούμε τιμωρία του ΔΙΑΓΌΡΑ και παίζουν και μόνοι τους φέτος και ανεβαίνουν χωρίς μπαράζ! Ε ρε γλέντια! !![/quote]
re lagoudoelafa dialythikate reeee mouxaxxaxaxaxaaxxa teleiosan ta souvlakia oxxoxoxo tis metagrafes pios tis ekane?aaxxxaxaxaxax ante pali topiko mpatirakia opadoi tou internet.pou einai o makis oeo?