Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Νέα ήττα για Α.Ε. Κω

Νέα ήττα για Α.Ε. Κω

0
ae_kos
Dodekanisos
Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα για ακόμα ένα παιχνίδι η Α.Ε Κως που ηττήθηκε με 3-0 απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου για την 10η αγωνιστική του 8ου Όμίλου της Δ’ Εθνικής.

Απ’την αρχή του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν με μακρινές κυρίως μπαλιές να βρουν τους επιθετικούς τους,με τον Σανταμούρη να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε και το ημίχρονο να λήγει χωρίς τέρματα.

Με την έναρξη του δευτέρου ο Άγιαξ Ταύρου πήρε κεφάλι στο σκορ όταν στο 50ο λεπτό μετά από ασυννενοησία των αμυντικών ο Ρούσσης με σουτ έκανε το 1-0 με τον Τριανταφυλλίδη δέκα λεπτά αργότερα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ να γράφει το 2-0.

Στην συνέχεια η Α.Ε Κως προσπάθησε να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα και να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να πετύχει κάποια τέρμα με τον Άγιαξ Ταύρου να κλείνει καλά τους διαδρόμους και να καταφέρνει στο 85ο λεπτό σε μια αντεπίθεση να σημειώνει και τρίτο τέρμα με τον Ρούσση.

Καλύτεροι απ’την Α.Ε Κω οι Εμμανουήλ,Σιώμος,Σανταμούρης και Χατζηαντωνίου ενώ απ’τον Άγιαξ Ταύρου κορυφαίοι ήταν οι Ρούσσης,Φύτρος και Γουσούλης.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διατησία του κ.Κόντζου (διαμαρτύρεται για χτύπημα εκτός φάσης στον Φυτά πάντως η Α.Ε Κως) και των βοηθών του Τσέλιου και Αντωνίου.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Γουσούλης, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους (70′ Γιάκαλος), Φύτρος, Κατίδης, Ρούσσης, Τζανέτος (83′ Χαλίλι), Σωτηρόπουλος (75′ Σπανάκος)

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Πης, Τσάτσα (80′ Αχμέτ), Χατζηαντωνίου, Ακριτίδης, Μαργαρίτης, Φύτας, Εμμανουήλ, Αναστασιάδης (65′ Ιωαννίδης), Οικονόμου (75΄Πολίτης), Σιώμος

Πηγή: giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments